Data licitatiei 23.04.2017

Expirat

!!!GRESEALA DE REDACTARE!NU LUATI IN SEAMA ANUNTUL CU NR.88039!!!„ASISTENTA TEHNICA - DIRIGINTE DE SANTIER PENTRU REPUNEREA ÎN FUNCTIUNE A ILUMINATULUI PUBLIC ÎN STRADA SZÉK SI STRAZI LATERALE”
Data licitatiei 23.04.2017
Expirat
1
1
Valoare estimata : 3,500 RON Tip anunt: Achizitii ID: 2314853 Data publicarii : 19.04.2017 Tara/Judet: RO/Harghita
Descriere scurta:

Prezentarea contextului: În prezent pentru asigurarea iluminatului public în str. Szék si strazi laterale este utilizat retea electrica de distributie a societatii ELECTRICA DISTRIBUTIE TRANSILVANIA SUD S.A. Conform adresei nr. 9038/721/09.12.2016 societatea ELECTRICA DISTRIBUTIE TRANSILVANIA SUD S.A cu ocazia lucrarilor la investitia „Modernizare RED strazi municipale, etapa 1 str. Szék si str. Uzina electrica” va desfiinta stâlpurile si cablurile electrice existente. Desfiintarea stâlpurilor si cablurilor electrice existente din str. Szék va afecta iluminatul public din str. Szék si din strazile laterale. Având în vedere cele de mai sus a fost elaborat un Studiu de fezabilitate pentru repunerea în functiune a iluminatului public în str. Szék si strazi laterale si a fost încheiat un contract de lucrari pentru elaborarea proiectului tehnic de executie si executia lucrarilor. Se cere: asistenta tehnica, dirigentie pentru repunerea în functiune a iluminatului public în strada Szék si strazi laterale.

Coduri CPV:

71520000-9 - Servicii de supraveghere a lucrărilor

Textul licitației

TRIBUTIE TRANSILVANIA SUD S.A. Conform adresei nr. 9038/721/09.12.2016 societatea ELECTRICA DISTRIBUTIE TRANSILVANIA SUD S.A cu ocazia lucrarilor la investitia „Modernizare RED strazi municipale, etapa 1 str. Szék si str. Uzina electrica” va desfiinta stâlpurile si cablurile electrice existente. Desfiintarea stâlpurilor si cablurilor electrice existente din str. Szék va afecta iluminatul public din str. Szék si din strazile laterale. Având în vedere cele de mai sus a fost elaborat un Studiu de fezabilitate pentru repunerea în functiune a iluminatului public în str. Szék si strazi laterale si a fost încheiat un contract de lucrari pentru elaborarea proiectului tehnic de executie si executia lucrarilor. Se cere: asistenta tehnica, dirigentie pentru repunerea în functiune a iluminatului public în strada Szék si strazi laterale. Valoarea estimata fara TVA: 3500.00 RON Conditii contract: Asigurarea asistentei tehnice - dirigentie de santier - pe durata executiei lucrarilor de investitie, conform Caietului de sarcini. Pre?ul contractului va fi calculat ca procent din valoarea lucrarilor executate aferente prezentei investi?ii. Conditii participare: Ofertant cu

Pentru a vedea textul integral al licitaţiei trebuie să aveți cont și abonament.

autentificare CREARE CONT