Data licitatiei 29.10.2019

Expirat

” Sisteme de producere aer comprimat medical pentru Centrul Medical Calea Bucuresti si Centrul Medical Brazda lui Novac (2 buc.) ”
Data licitatiei 29.10.2019
Expirat
27
27
Valoare estimata : 150,000 RON Tip anunt: Achizitii ID: 4179483 Data publicarii : 13.10.2019 Tara/Judet: RO/Dolj
Descriere scurta:

” Sisteme de producere aer comprimat medical pentru Centrul Medical Calea Bucuresti si Centrul Medical Brazda lui Novac (2 buc.) ”

Coduri CPV:

42123400-1 - Compresoare de aer

Textul licitației

II.1.2) Cod CPV principal: 42123400-1 Compresoare de aer (Rev.2) II.1.3) Tipul contractului: Furnizare / Cumparare II.1.4) Descriere succinta: Obiectul contractului il reprezinta furnizare ” Sisteme de producere aer comprimat medical pentru Centrul Medical Calea Bucuresti si Centrul Medical Brazda lui Novac (2 buc.) ” compuse din compresor, butelie și uscător anti-condens, în conformitate cu prevederile din prezentul Contract, Caietul de sarcini, Propunerea tehnică, cu dispozițiile legale, aprobările și standardele tehnice, profesionale și de calitate în vigoare, inclusiv transportul, instalarea și punerea în funcțiune pe amplasamente. Orice operator economic are dreptul de a solicita clarificări sau informații suplimentare, semnate cu semnătură electronică extinsă, numai prin SEAP. Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari incepand cu 3 zile inainte de data limita stabilita pentru depunerea ofertelor. Ofertantii se vor asigura ca transmit solicitarile de clarificari astfel incat sa permita autoritatii contractante sa respecte acest termen. Numarul de zile pana la care se pot solicit

Pentru a vedea textul integral al licitaţiei trebuie să aveți cont și abonament.

autentificare CREARE CONT