Data licitatiei 11.08.2019

Expirat

”Achiziție bucși de uzura, bolturi din otel, bolturi de antrenare, ansamblu surub fund cupa din componenta utilajelor miniere de cariera ”
Data licitatiei 11.08.2019
Expirat
4
4
Valoare atribuita : 189,490 RON Tip anunt: Atribuiri ID: 4060720 Data publicarii : 19.08.2019 Tara/Judet: RO/Valcea
Descriere scurta:

”Achiziție bucși de uzura, bolturi din otel, bolturi de antrenare, ansamblu surub fund cupa din componenta utilajelor miniere de cariera ”

Coduri CPV:

43640000-1 - Piese pentru excavatoare

Câștigătorii Licitației

Pentru a vizualiza câștigătorii trebuie să aveți cont și abonament.

Textul licitației

riera ” II.1.2) Cod CPV principal: Piese pentru excavatoare (Rev.2) II.1.3) Tipul contractului Tipul contractului: Furnizare II.1.4) Descriere succinta: Achizitie bucsi, bolturi de anutrenare, bolturi din otel , pentru utilaje miniere de cariera , -Bucșele de uzura din otel si bolturile din oțel , echipeaza toate articulatiile mecanismelor din componenta utilajelor de cariera care vin in contact direct cu solurile sau masa minerea excavata -.Bolturi de antrenare (pinteni) sunt parti componente ale sistemelor de deplasare, sunt montate pe rotile motrice si au rolul de impingere in umerii zalelor elementilor de senila , realizand astfel punerea in miscare (antrenarea) lantului de senila. - Ansamblu surub +piulita+saiba are rolul de a realiza prinderea (fixarea) cupelor pe rotorul excavatorului ERC 1400 din carierele de lignit. pentru mentinerea sau restabilirea starii tehnice a utilajelor miniere actionate mecanic din cadrul Departamentului de Exploatare Miniera Berbesti –jud. Valcea, conform anexelor la caietul de sarcini. Solicitarile de clarificari se vor face cu 13 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor, iar autoritatea contractan

Pentru a vedea textul integral al licitaţiei trebuie să aveți cont și abonament.

autentificare CREARE CONT