Data licitatiei 13.08.2015

Expirat

„Reabilitare, modernizare, dezvoltare si echipare Centru de asistenta medico-sociala Codaesti – Relocarea gospodariilor de apa menajera si incendiu în corp centrala termica existenta”
Data licitatiei 13.08.2015
Expirat
32
32
Valoare estimata : 457,803 RON Tip anunt: Achizitii ID: 1315469 Data publicarii : 28.07.2015 Tara/Judet: RO/Vaslui
Descriere scurta:

Prin prezentul proiect se propune reabilitarea cladirii centralei termice din incinta Centrului de asistenta medico-sociala Codaesti, prin crearea unui spatiu care sa adaposteasca noua centrala termica, in vederea relocarii gospodariilor de apa menajera si incendiu in acest corp. Se va realiza un perete despartitor intre camera centralei termice si camera rezervei de apa potabila. Se vor inchide unele goluri de usi si ferestre din peretii de compartimentare interiori. Se va suprainalta peretele de compartimentare longitudinal. Se va realiza un gol de usa in peretele exterior al camerei rezervei de apa intangibila. Se va demonta cosul de fum existent adiacent cladirii. Se va modifica solutia tehnica destinata constituirii rezervei de incendiu prin relocarea gospodariilor de apa menajera si incendiu în corp de cladire centrala termica existenta. Se va demonta rezervorul de apa, care se va reloca in interiorul centralei termice. Valoarea estimata a contractului este de 457.803,36 lei, fara TVA, din care: - Valoarea estimata a lucrarilor 422.999,05 lei (348.043,05 lei Constructii si instalatii + 74.956,00 lei Utilaje, echipamente tehnologice si functionale cu montaj) - Cheltuieli diverse si neprevazute 34.804,31 lei (reprezentând 10 % din valoarea lucrarilor de Constructii si instalatii).

Coduri CPV:

45262690-4 - Renovare a clădirilor degradate

Textul licitației

) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala I.2.1) Tip Autoritate Sectorial: Nu I.2.2) Tip Activitate: Servicii generale ale administratiilor publice SECTIUNEA II: OBIECTUL CONTRACTULUI II.1) DESCRIERE II.1.1) Denumire contract: „Reabilitare, modernizare, dezvoltare si echipare Centru de asistenta medico-sociala Codaesti – Relocarea gospodariilor de apa menajera si incendiu în corp centrala termica existenta” II.1.2) Tip contract: Lucrari II.1.3) Modalitatea de atribuire: Un contract de achizitii publice II.1.5) Obiectul contractului: Prin prezentul proiect se propune reabilitarea cladirii centralei termice din incinta Centrului de asistenta medico-sociala Codaesti, prin crearea unui spatiu care sa adaposteasca noua centrala termica, in vederea relocarii gospodariilor de apa menajera si incendiu in acest corp. Se va realiza un perete despartitor intre camera centralei termice si camera rezervei de apa potabila. Se vor inchide unele goluri de usi si ferestre din peretii de compartimentare interiori. Se va suprainalta peretele de compartimentare longitudinal. Se va realiza un gol de usa in peretele exterior al ca

Pentru a vedea textul integral al licitaţiei trebuie să aveți cont și abonament.

autentificare CREARE CONT