Data licitatiei 13.08.2014

Expirat

- Lot nr. 1 – “Service si reparatii echipamente electrice de sudare”. - Lot nr. 2 – “Service si reparatii echipamente de lucru portabile”.
Data licitatiei 13.08.2014
Expirat
27
27
Valoare estimata : 68,854 RON Tip anunt: Achizitii ID: 272867 Data publicarii : 27.07.2014 Tara/Judet: Gorj
Descriere scurta:

- Lot nr. 1 – “Service si reparatii echipamente electrice de sudare”.
- Lot nr. 2 – “Service si reparatii echipamente de lucru portabile”.
Achizitia acestor servicii este necesara pentru asigurarea mentenantei echipamentelor de sudaree / echipamentelor de lucru portabile din dotarea atelierelor de reparatii Aceste echipamente de lucru sunt indispensabile pentru activitatea de mentenanta desfasurata cu forte proprii si defectarea lor poate conduce la prelungirea termenelor de finalizare a lucrarilor de mentenanta.
Prin prestarea acestor servicii se asigura :
- functionarea sigura a acestor echipamente de lucru portabile, echipamente necesare pentru desfasurarea in bune conditii a lucrarilor de mentenanta cu forte proprii
- prelungirea duratei de functionare a acestor echipamente
- asigurarea de piese de schimb originale sau recomandate de producatorul echipamentelor respective.
Aceste echipamente nu se pot repara cu personal propriu datorita lipsei pieselor de schimb originale (de la producator sau executate sub supravegherea acestuia ) si a personalului specializat pentru asemenea prestatii.
Valoarea minima estimata 42.263,71 lei reprezinta valoarea in functie de care se vor elabora si evalua ofertele.
Valoarea maxima estimata 68.854,70 lei reprezinta valoarea estimata ce contine si valoarea posibilelor suplimentari (in temeiul art. 6 (3) din H.G. 925/2006).
Durata prelungirii contractului in 2015 va fi de 4 luni. Suplimentarea cantitatilor de servicii este conditionata de existenta resurselor alocate cu aceasta destinatie conform art. 6, alin. 3), litera b din H.G. 925 / 2006.

Coduri CPV:

50532000-3 - Servicii de reparare şi de întreţinere a maşinilor şi aparatelor electrice şi a echipamentului conex
50532200-5 - Servicii de reparare şi de întreţinere a transformatoarelor

Textul licitației

rului:  www.e-licitatie.ro Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare: Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la: Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la: Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A. Adresa postala:  str. A.I. Cuza, nr. 5. , Localitatea:  Tg-Jiu , Cod postal:  210227 , Romania , Punct(e) de contact:  Registratura (parter) , Tel.  +40 253205415 I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale) Societate administrata in sistem dualist cu capital majoritar de stat Activitate (activitati) -Electricitate Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI II.1) Descriere II.1.1) Denumirea data contractului de entitatea contractanta - Lot nr. 1 – “Service si reparatii echipamente electrice de sudare”. - Lot nr. 2 – “Service si reparatii echipamente de

Pentru a vedea textul integral al licitaţiei trebuie să aveți cont și abonament.

autentificare CREARE CONT