Data licitatiei 07.09.2014

Expirat

ACHIZITIE LUCRARI CONSTRUCTII SI DOTAREA CU UTILAJE SI ECHIPAMENTE BALNEOCLIMATERICE IN LOCALITATEA BAILE OLANESTI, STR.PARANGULUI, NR.12, JUD VALCEA.
Data licitatiei 07.09.2014
Expirat
2
2
Valoare estimata : 1,576,536 RON Tip anunt: Achizitii ID: 276043 Data publicarii : 24.08.2014 Tara/Judet: Valcea
Descriere scurta:

ACHIZITIE LUCRARI CONSTRUCTII SI DOTAREA CU UTILAJE SI ECHIPAMENTE BALNEOCLIMATERICE IN LOCALITATEA BAILE OLANESTI,STR.PARANGULUI,NR.12, JUD VALCEA.

Coduri CPV:

45000000-7 - Lucrări de construcţii

Textul licitației

ervicii sau lucrari, emis de Ministerul Fondurilor Europene, publicat in MO 650 din 22.10.2013. Reguli de participare la procedura de atribuire; Evaluarea ofertelor 1) Invitatia de participare Beneficiarul va publica, gratuit, un anunt pe pagina de web www.fonduri-ue.ro sectiunea “Achizitii privati”, insotit de specificatiile tehnice. In anunt/invitatie se acorda un termen pentru elaborarea si prezentarea ofertei, luand in considerare complexitatea contractelor. Pentru contractele de servicii si lucrari se acorda minimum 10 zile calenadristice, fara sa se lua in calcul ziua publicarii/transmiterii anuntului si ziua depunerii ofertelor. La finalul procedurii, in termen de 5 zile calendaristice de la semnarea contractului de achizitie, se va completa anuntul de la pagina de web www.fonduri-ue.ro cu informatia despre castigatorul contractului / castigatorii contractelor. În termenele prevăzute în documentaţia de atribuire, operatorii economici invitaţi pot solicita clarificări, iar beneficiarul este obligat să răspundă. Ofertantii sunt obligaţi să-şi menţină ofertele valabile pe perioada specificată în documentaţia de atribuire. Această perioadă tre

Pentru a vedea textul integral al licitaţiei trebuie să aveți cont și abonament.

autentificare CREARE CONT