Data licitatiei 22.09.2014

Expirat

Boilere electrice, radiatoare electrice cu ulei, ventilatoare electrice, menghine, dulapuri, vestiare, bancuri de lucru/lacatuserie si scaune.
Data licitatiei 22.09.2014
Expirat
9
9
Valoare estimata : 65,292 RON Tip anunt: Achizitii ID: 862440 Data publicarii : 15.09.2014 Tara/Judet: Bucuresti
Descriere scurta:

Produsele ce urmeaza a fi achizitionate (14 pozitii): boilere cu apa, radiatoare, ventilatoare, menghina, dulapuri si scaune, diverse tipuri si cantitati.

Coduri CPV:

39122100-4 - Dulapuri

Textul licitației

ntitati, conditii de livrare si detalii ale produselor solicitate se regasesc în specificatia de produs, cantitativa si cu termen de livrare, ce va fi pusa la dispozitia operatorilor economici interesati în format electronic, ca urmare a transmiterii unei solicitari la adresa de e-mail catalin.ilie@metrorex.ro. Conditii participare: Oferta de pret va cuprinde totalitatea cheltuielilor aferente livrarii produselor (transport, ambalare, asigurarea produselor pâna la destinatie, etc.). Propunerea tehnica va fi întocmita astfel încât aceasta sa respecte, în totalitate, cerintele prevazute în Specificatia de produs, cantitativa si cu termene de livrare, acestea fiind considerate cerinte minimale. De asemenea, în cadrul ofertei se va specifica termenul de livrare si garantia acordata. Valabilitatea ofertei va fi de min. 40 zile de la termenul limita de primire a ofertelor. Oferta va fi depusa în plic închis, sigilat si inscriptionat cu denumirea si adresa ofertantului, la Registratura S.C. METROREX S.A. situata la Poarta A a Ministerului Transporturilor, Bd. Dinicu Golescu, nr. 38, Sector 1, Bucuresti. Pe plic se va mentiona: „Oferta boilere electrice, radiatoare electric

Pentru a vedea textul integral al licitaţiei trebuie să aveți cont și abonament.

autentificare CREARE CONT