Data licitatiei 14.09.2014

Expirat

Camera alba si Instalatii de stocare, transport, monitorizare si spalare gaze proces, (necesare dezvoltarii infrastructurii de cercetare la centrul CENASIC).
Data licitatiei 14.09.2014
Expirat
16
16
Valoare estimata : 750,000 EUR Tip anunt: Achizitii ID: 273179 Data publicarii : 29.07.2014 Tara/Judet: Ilfov
Descriere scurta:

1. Camera alba (Cleanroom):
Contractantul va fi responsabil cu proiectarea, furnizarea, instalarea, testarea si punerea in functiune a unei Camere Albe, dedicata dezvoltarii infrastructurii experimentale la centrul de cercetare-dezvoltare in domeniul micro/nanosistemelor si materialelor pe baza de carbon (CENASIC).
Aceasta va contine entitati separate pentru zonele de cercetare-dezvoltare in depuneri de materiale si procese termice (178 mp, clasa 1.000/10.000, include vestiar si zona pentru utilitatile echipamentelor), si pentru procesele chimice de curatare/corodare (42 mp, clasa 1.000).
2. Instalatii de stocare, transport, monitorizare si spalare gaze proces:
Contractantul va fi responsabil cu proiectarea, furnizarea, instalarea, testarea si punerea in functiune a unui sistem de instalatii pentru gaze de proces, dedicat dezvoltarii infrastructurii experimentale la centrul de cercetare-dezvoltare in domeniul micro/nanosistemelor si materialelor pe baza de carbon (CENASIC).
Sistemul va deservi arii tehnologice pentru cercetare-dezvoltare in domeniul micro/nanotehnologiilor, ce vor contine si/sau utiliza gaze si fluide de laborator, si va asigura stocarea (depozitarea) corespunzatoare, liniile de transport (distributie), monitorizarea si spalarea gazelor de proces necesare. Va oferi un grad corespunzator de securitate in vederea protejarii operatorilor si utilizatorilor, ca si a persoanelor din zona. Va include mijloace corespunzatoare si sigure de furnizare a gazelor ultra-pure, inclusiv in forma lichefiata, inclusiv de natura critica (toxice, explozive, inflamabile), de la punctele de alimentare cu gaz catre punctele de utilizare ale fiecarui gaz. Va contine si un sistem corespunzator de monitorizare (detectie) a gazelor precum si un sistem de spalare (neutralizare) care include coloane de absorbtie.

Coduri CPV:

43329000-5 - Ansambluri de echipamente
45214631-2 - Lucrări de instalare de camere curate
79421200-3 - Servicii de elaborare de proiecte, altele decât pentru lucrările de construcţie

Textul licitației

i cumparatorului:  www.e-licitatie.ro Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare: Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la: Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la: Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale) Institut National de Cercetare Dezvoltare Activitate (activitati) Altele: Cercetare-Dezvoltare in Domeniul Micro- Nanotehnologie Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante Nu Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI II.1) Descriere II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta Camera alba si Instalatii de stocare, transport, monitorizare si spalare gaze proces, (necesare dezvoltarii infrastructurii de cercetare la centrul CENASIC). II.1.2) Tipul con

Pentru a vedea textul integral al licitaţiei trebuie să aveți cont și abonament.

autentificare CREARE CONT