Data licitatiei 23.09.2014

Expirat

Comanda scrisa având ca obiect achizitia de servicii de reparatii la grupul electrogen situat în sat Ianova, com. Remetea Mare, jud. Timis.
Data licitatiei 23.09.2014
Expirat
10
10
Valoare estimata : 1,300 RON Tip anunt: Achizitii ID: 863002 Data publicarii : 17.09.2014 Tara/Judet: Timis
Descriere scurta:

Obiectul achizitiei consta în achizitia de servicii de reparatii la grupul electrogen marca Kipor tip KDE12STA3, respectiv constatare la fata locului si reparare componente prin furnizarea de piese de schimb noi, la site-ul de monitorizare al ANCOM din sat Ianova, com. Remetea Mare, jud. Timis.Caracteristici si cerinte: repararea componentei(lor) depistate defecte în urma constatarii la fata locului, pentru grup electrogen marca Kipor tip KDE12STA3. Mentiuni: generatorul electric este montat în pozitie fixa la obiectiv.

Coduri CPV:

50532300-6 - Servicii de reparare şi de întreţinere a generatoarelor

Textul licitației

iectul achizitiei consta în achizitia de servicii de reparatii la grupul electrogen marca Kipor tip KDE12STA3, respectiv constatare la fata locului si reparare componente prin furnizarea de piese de schimb noi, la site-ul de monitorizare al ANCOM din sat Ianova, com. Remetea Mare, jud. Timis.Caracteristici si cerinte: repararea componentei(lor) depistate defecte în urma constatarii la fata locului, pentru grup electrogen marca Kipor tip KDE12STA3. Mentiuni: generatorul electric este montat în pozitie fixa la obiectiv. Valoarea estimata fara TVA: 1300.00 RON Conditii contract: Termenul de prestare al serviciilor:maxim 15 zile lucratoare de la data primirii comenzii scrise transmise de catre ANCOM.Termenul de prestare al serviciilor si livrare a produselor se considera respectat în masura în care procesul-verbal de recep?ie cantitativa si calitativa este semnat fara obiectiuni pâna la expirarea termenului de catre prestator.Pentru depasirea termenului asumat, prestatorul va datora penalitati de întârziere de 0,15% din valoarea prezentei comenzi, fara TVA, pentru fiecare zi de întârziere.Locul de prestare al serviciilor si de livrare al produselor: site-ul de monitoriz

Pentru a vedea textul integral al licitaţiei trebuie să aveți cont și abonament.

autentificare CREARE CONT