Data licitatiei 29.10.2014

Expirat

Contract de furnizare alimente (CARNE DE PORC, VITA, PUI SI PESTE SI ALTE PRODUSE DIN CARNE) pentru cantinele de ajutor social, cresele si centrele sociale din structura organizatorica a SPAS Baia Mare
Data licitatiei 29.10.2014
Expirat
1
1
Valoare estimata : 1,062,694 RON Tip anunt: Achizitii ID: 862345 Data publicarii : 15.09.2014 Tara/Judet: Maramures
Descriere scurta:

1. Autoritatea contractanta va incheia un acord cadru pe o perioada de 24 luni, in urma aplicarii procedurii LICITATIE DESCHISA cu un singur operator ecomonic.
2. Caracteristicile tehnice raman nemodificate pe toata durata acordului cadru.
3 .Ofertantii vor depune oferta pentru toate produsele din caietul de sarcini, pe loturi. Se pot depune oferte fie pentru un singur lot, fie pentru toate loturile.
4. Cantitatile minime si maxime care ar putea fi achizitionate pe durata acordului cadru sant prevazute in anexa 1 a caietului de sarcini.
5.Cantitatile de produse care vor fi achizitionate in cadrul primului contract subsecvent sunt prevazute in anexa 1 (cantitate minima) a caietului de sarcini, functie de nevoile reale si de bugetul alocat pe perioada respectiva.
6.Calendarul estimativ al incheierii contractelor subsecvente: primul contract subsecvent - septembrie 2014 – septembrie 2015, iar al doilea contract subsecvent – septembrie 2015 – septembrie 2016, cu urmatoarele precizari : primul contract subescvent va fi incheiat in teremen de maxim 5 zile de la semnarea acordului cadru pe o perioada de 12 luni. Cantitatile de produse care vor fi achizitionate in cadrul primului si celui de-al doilea contract subsecvent sunt cantitati maxime si minime din Anexa 1 din caietul de sarcini..Cantitatile minime si maxime care vor fi estimate a se achizitiona pe perioada acordului cadru sunt prevazute in anexa 1 a caietului de sarcini .
7. Criteriul de atribuire va fi pretul cel mai scazut.

Coduri CPV:

15111100-0 - Carne de vită
15112000-6 - Carne de pasăre
15113000-3 - Carne de porc
15119600-1 - Carne de peşte
60100000-9 - Servicii de transport rutier

Textul licitației

rnet (URL):  www.spasbm.ro , Adresa profilului cumparatorului:  www.e-licitatie.ro Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare: Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la: Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la: Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale) SERVICIU PUBLIC DE INTERES LOCAL IN SUBORDINEA CONSILIULUI LOCAL AL MUN. BAIA MARE Activitate (activitati) -Protectie sociala Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante Nu Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI II.1) Descriere II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta Contract de furnizare alimente (CARNE DE PORC, VITA, PUI SI PESTE SI ALTE PRODUSE DIN CARNE) pentru cantinele de ajutor social, cresele s

Pentru a vedea textul integral al licitaţiei trebuie să aveți cont și abonament.

autentificare CREARE CONT