Data licitatiei 21.05.2014

Expirat

Executie lucrari pentru proiectul “Dezvoltarea transportului ecologic în municipiul Craiova”
Data licitatiei 21.05.2014
Expirat
233
233
Valoare estimata : 27,618,072 RON Tip anunt: Achizitii ID: 228660 Data publicarii : 07.04.2014 Tara/Judet: Dolj
Descriere scurta:

Conform Caietului de sarcini nr.17635/10.02.2014 si a Proiectului tehnic aprobat, obiectul contractului de lucrari cuprinde urmatoarele categorii de lucrari:
1) Lucrari de drum si spatii de parcare
- Amenajarea unor spatii de parcare si dotarea spatiilor de parcare cu puncte de reincarcare pentru autovehiculele cu motoare electrice sau hibrid.
- Realizarea de piste pentru biciclete pe Calea Bucuresti, sectorul de drum cuprins intre intersectia cu bv. Carol I si intersectia cu bv. Decebal.
- Reabilitarea carosabilului strazii Calea Bucuresti, pe sectorul de drum cuprins intre intersectia cu bv. Carol I si intersectia cu bv. Decebal.
2) Lucrari de instalatii electrice:
- reabilitarea sistemului de alimentare cu energie electrica pentru tramvaie, lucrarile de baza constand in inlocuirea liniei de contact (pe ambele fire de circulatie) si a cablurilor de alimentare a firului de contact, in zonele b-dul Decebal de la intersectia cu str. Henry Ford pana la intersectia cu str. Calea Bucuresti (Pasajul Electroputere), Calea Bucuresti, B-dul Nicolae Titulescu, Calea Severinului, pana la intersectia cu b-dul Dacia (PECO Severinului), b-dul Dacia (pana la Depoul de Tramvaie).

Coduri CPV:

45233140-2 - Lucrări de drumuri
45233162-2 - Lucrări de construcţii de piste de biciclete
45310000-3 - Lucrări de instalaţii electrice

Textul licitației

icitatie.ro Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare: Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la: Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la: Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale) Autoritate regionala sau locala Activitate (activitati) -Servicii generale ale administratiilor publice Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante Nu Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI II.1) Descriere II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta Executie lucrari pentru proiectul “Dezvoltarea transportului ecologic în municipiul Craiova” II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor

Pentru a vedea textul integral al licitaţiei trebuie să aveți cont și abonament.

autentificare CREARE CONT