Data licitatiei 15.04.2014

Expirat

Furnizare si instalare PACHET SOFTWARE BITDEFENDER ANTIVIRUS - REÎNNOIRE 2014, la sediul Directiei Judetene de Evidenta a Persoanelor Cluj, str. Aviator Badescu, Nr.7-9, Cluj Napoca.
Data licitatiei 15.04.2014
Expirat
2
2
Valoare estimata : 2,200 RON Tip anunt: Achizitii ID: 230970 Data publicarii : 10.04.2014 Tara/Judet: Cluj
Descriere scurta:

Se va încheia un contract de furnizare, urmând a se cumpara din catalogul electronic SEAP, dupa acceptul partilor si pe baza de comanda ferma, în functie de necesitatile achizitorului si de bugetul alocat pentru aceasta destinatie.

Coduri CPV:

48761000-0 - Pachete software antivirus

Textul licitației

cesitatile achizitorului si de bugetul alocat pentru aceasta destinatie. Valoarea estimata fara TVA: 2200.00 RON Conditii contract: Plata se va face cu OP, prin Trezorerie, pe baza de factura fiscala, dupa livrarea, receptia si instalarea produselor. Conditii participare: Conform Solicitare de oferte, publicata pe site-ul DJEP Cluj, sectiunea Informatii generale/Achizitii publice. Criterii adjudecare: Pretul cel mai scazut Termen limita primire oferte: 16.04.2014 Informatii suplimentare: Solicitarea de oferte poate fi vizualizata/descarcata în detaliu pe pagina de internet a DJEP CLUJ, adresa:www.djepcluj.ro, sectiunea Informatii generale/Achizitii publice. Deoarece achizitia se va efectua prin intermediul Sistemului Electronic de Achizitii Publice, ofertantul cu oferta cea mai avantajoasa are obligatia de a încarca în catalogul electronic de produse/servicii/lucrari, din cadrul sectiunii cumparari directe (SEAP), un anunt continând oferta sa de pret pentru furnizarea de software antivirus, dupa care va comunica autoritatii contractante, la adresa de e-mail: anca.grosu@djepcluj.ro sau prin fax la numarul 0264/450.406, detaliile privind publicarea anuntului în

Pentru a vedea textul integral al licitaţiei trebuie să aveți cont și abonament.

autentificare CREARE CONT