Data licitatiei 09.09.2014

Expirat

Lucrari de executie aferente obiectivului de investitii „Amenajare Centru pentru Persoane Vârstnice prin reabilitarea si extinderea unei cladiri situate în satul Oncesti, comuna Stanesti, judetul Giurgiu”
Data licitatiei 09.09.2014
Expirat
1
1
Valoare estimata : 2,345,000 RON Tip anunt: Achizitii ID: 276307 Data publicarii : 26.08.2014 Tara/Judet: Giurgiu
Descriere scurta:

Se propune Construirea centrului pentru persoane varstnice, prin proiectul de arhitectura in care se prevad urmatoarele masuri: - reabilitarea cladirii actuale si reformularea completa a compartimentarilor interioare a acesteia. - extinderea in plan pe latura nordica cu o constructie P+1+M. Conectarea se va face prin intermediul coridor de 2 m. Structura functionala propusa este urmatoarea: Parter La parter sunt amplasate urmatoarele functiuni: - Accese: acces principal centru, acces secundar pentru personal centru, aprovizionare bucatarie, iesire in caz de incendiu, acces de aprovizionare spalatorie. - Departament administrativ si pentru vizite: sala administratie, sala pentru vizite, sala fumatori. - Departament medical: sala de consultatii, rezerva izolator, sala reabilitare. - Spatiu religios. - Spatii de depozitare: magazii. - Grupuri sanitare si vestiare pentru angajati. - Servicii: spalatorie si bucatarie. - Sala de mese si relaxare. - Zone de circulatie: holuri si vestibul. Etaj si etaj mansardat. La etaj si etaj mansardat sunt amplasate urmatoarele functiuni: - Cazarea persoanelor varstnice : 8 camere de cate 2 locuri fiecare organizate pe module de cate 2 camere si o camera de 3 locuri. Cladirea va fi amplasata central pe parcela de teren si va avea un regim de inaltime P+1E+EM. Constructia este realizata din 2 parti principale, o parte reabilitata care este reprezentata printr-o cladire existenta parter, etaj partial si subsol partial si o parte noua reprezentata de o extindere + supraetajare. Avand in vedere destinatia cladirii si anume centru pentru persoane varstnice, s-a pus accent pe adaptarea cladirii pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii.

Coduri CPV:

45210000-2 - Lucrări de construcţii de clădiri

Textul licitației

e deschidere a ofertelor: Soseaua Alexandriei nr.7-9,, Giurgiu, Romania, cod postal: 080622 I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala I.2.1) Tip Autoritate Sectorial: Nu I.2.2) Tip Activitate: Servicii generale ale administratiilor publice SECTIUNEA II: OBIECTUL CONTRACTULUI II.1) DESCRIERE II.1.1) Denumire contract: Lucrari de executie aferente obiectivului de investitii „Amenajare Centru pentru Persoane Vârstnice prin reabilitarea si extinderea unei cladiri situate în satul Oncesti, comuna Stanesti, judetul Giurgiu” II.1.2) Tip contract: Lucrari II.1.3) Modalitatea de atribuire: Un contract de achizitii publice II.1.5) Obiectul contractului: Se propune Construirea centrului pentru persoane varstnice, prin proiectul de arhitectura in care se prevad urmatoarele masuri: - reabilitarea cladirii actuale si reformularea completa a compartimentarilor interioare a acesteia. - extinderea in plan pe latura nordica cu o constructie P+1+M. Conectarea se va face prin intermediul coridor de 2 m. Structura functionala propusa este urmatoarea: Parter La parter sunt amplasate urmatoarele functiuni: - Accese: acces pr

Pentru a vedea textul integral al licitaţiei trebuie să aveți cont și abonament.

autentificare CREARE CONT