Data licitatiei 20.10.2013

Expirat

Proiectare si executie de lucrari a noului pod rutier situat pe DC 15km 1 + 500 peste râul Buzau la Vadu Pasii [Suspendata]
Data licitatiei 20.10.2013
Expirat
133
133
Valoare estimata : 34,244,504 RON Tip anunt: Achizitii ID: 194705 Data publicarii : 05.09.2013 Tara/Judet: Buzau
Descriere scurta:

Lucrarile de constructie pentru proiectarea si executia noului pod rutier situat pe DC 15km 1 + 500 peste râul Buzau la Vadu Pasii includ:
a) Activitatile de proiectare fac referire la proiectul tehnic detaliat pentru podul Vadu Pasii. Proiectul va include printre altele toate documentele necesare (dupa cum ar fi memorii, desene, calcule etc.) pentru elaborarea Proiectului Tehnic in conformitate cu legislatia nationala si orice documentatie necesara pentru obtinerea autorizatiilor de constructie.
b) Elaborarea documentatiei necesare obtinerii autorizatiilor si avizelor necesare executiei
c) Lucrari de constructie
d) Testare si punere in functiune
e) Remedierea eventualelor defecte aparute in Perioada de Notificare a Defectelor de 12 luni (se va completa de autoritatea contractanta)
Perioada de garantie a lucrarilor: garantia structurii de pod va fi de 30 de ani, iar a celorlalte lucrari va fi de minim 7 ani.
Suma aferenta procentului de diverse ?i neprevazute, astfel cum acestea au fost definite de proiectant in Devizul General este de 969.184 Lei si este inclusa in valoarea estimata de la punctul II.2.1.
Conform prevederilor art. 29 , alin 21, din OUG nr. 34/2006 , modificata si completata prin OUG nr. 77/2012 , valoarea estimata a contractului cuprinde si cuantumul aferent procentului de diverse si neprevazute, astfel cum acestea au fost definite de catre proiectant in Devizul general al proiectului, insa fara a aduce atingere prevederilor art. 122 lit. j, respectiv art. 252 lit.j):
1. Valoarea minima a intervalului de la punctul II.2.1 reprezinta valoarea estimata a prezentei proceduri (în functie de care se vor elabora si evalua ofertele), iar valoarea maxima reprezinta valoarea estimata ce contine si posibile cheltuieli diverse si neprevazute, care pot apare in cadrul contractului.
2.Cuantumul garantiei de participare, precum si nivelurile impuse pentru cerintele de calificare sunt raportate la valoarea estimata ce nu cuprinde si posibile cheltuieli diverse si neprevazute, care pot apare in cadrul contractului.
3. Încadrarea ofertei în categoria ofertelor inacceptabile (art. 36 lit. e) si lit. e1) din H.G. nr. 925/2006) se va face prin raportare la valoarea estimata ce nu cuprinde si posibile cheltuieli diverse si neprevazute.

Coduri CPV:

45221111-3 - Lucrări de construcţii de poduri rutiere
71322300-4 - Servicii de proiectare a podurilor

Textul licitației

ax:  +40 238714198 , Adresa internet (URL):  http://www.cjbuzau.ro/ , Adresa profilului cumparatorului:  www.e-licitatie.ro Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare: Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la: Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la: Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale) Autoritate regionala sau locala Activitate (activitati) -Servicii generale ale administratiilor publice Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante Nu Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI II.1) Descriere II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta Proiectare si executie de lucrari a noului pod rutier situat pe DC 15km 1 + 500 peste râul Buzau la Vadu Pasii

Pentru a vedea textul integral al licitaţiei trebuie să aveți cont și abonament.

autentificare CREARE CONT