Data licitatiei 13.08.2014

Expirat

Proiectare si executie de lucrari aferente proiectului „Alimentare cu apa potabila Slanic: Instalatii de captare, tratare si distributie apa potabila, in sat Slanic, comuna Aninoasa, Judetul Arges”
Data licitatiei 13.08.2014
Expirat
6
6
Valoare estimata : 12,144,397 RON Tip anunt: Achizitii ID: 272632 Data publicarii : 24.07.2014 Tara/Judet: Arges
Descriere scurta:

Prezentul contract trateaza masurile care sunt necesare pentru realizarea obiectivului de investitii „Alimentare cu apa potabila Slanic: Instalatii de captare, tratare si distributie apa potabila, in sat Slanic, comuna Aninoasa, Judetul Arges” Lucrarile de constructie pentru proiectarea si executia instalatiilor de captare, tratare si distributie a apei potabile in satul Slanic, Comuna Aninoasa, Judetul Arges includ: a) Activitatile de proiectare fac referire la proiectul tehnic si detaliile de executie. Proiectul va include printre altele, toate documentele necesare (cum ar fi memorii, desene, calcule etc.) pentru elaborarea Proiectului Tehnic si Detaliilor de executie in conformitate cu legislatia nationala si orice documentatie necesara pentru obtinerea autorizatiilor de constructie. b) Elaborarea documentatiei necesare obtinerii autorizatiilor si avizelor necesare executiei c) Asistenta tehnica pe toata durata de implementare a proiectului d) Lucrari de constructie: - Conducte transport apa cu bransamentele aferente - Statii de pompare - Statii de epurare - Rezevor de inmagazinare - Statii de tratare e) Furnizarea si montarea utilajelor si echipamentelor tehnologice f) Testare si punere in functiune a instalatiilor si lucrarilor executate g) Monitorizarea functionarii statiei si acordarea de asistenta/consultanta personalului responsabil pe parcursul Perioadei de Notificare a Defectelor, atunci cand este necesar h) Instruirea personalului Beneficiarului si/sau Operatorului Valoarea estimata a contractului conform devizului general aprobat este in cuantum de 12.144.397 lei corespunzator valorii aferente proiectarii si executiei, incluzând cheltuielile pentru diverse si neprevazute în procent de 10 % din valoarea estimata, reprezentând 1.085.167 lei fara TVA, in conditiile art. 29, alin. 2 indice 1, din O.U.G. nr. 34/2006, respectiv: Valoare estimata a contractului de achizitie publica (fara diverse si neprevazute): 11.059.230lei fara TVA, defalcata astfel: Cheltuieli pentru proiectare si asistenta tehnica a proiectantului: 283.470 lei fara TVA; Executie (cheltuieli pentru investitia de baza): 10.568.200 lei fara TVA; Organizare de santier: 207.560 lei- fara TVA; Diverse si neprevazute: 1.085.167 lei fara TVA, din care: - diverse si neprevazute aferente activitatii de proiectare 28.347 lei- fara TVA (reprezentând 10% din valoarea estimata); - diverse si neprevazute aferente executie lucrari 1.056.820 lei fara TVA (reprezentând 10% din valoarea estimata). Valoarea aferenta cheltuielilor pentru diverse si neprevazute, va acoperi dupa caz, cheltuieli cu servicii/lucrari care pot fi incidente pe parcursul derularii contractului în conformitate cu prevederile HG 28/2008, Anexa nr. 4, pct.5.3. - lucrari pentru prevenirea sau inlaturarea efectelor produse de actiuni accidentale.

Coduri CPV:

45000000-7 - Lucrări de construcţii

Textul licitației

ul autoritatii contractante si activitatea principala I.2.1) Tip Autoritate Sectorial: Nu I.2.2) Tip Activitate: Servicii generale ale administratiilor publice SECTIUNEA II: OBIECTUL CONTRACTULUI II.1) DESCRIERE II.1.1) Denumire contract: Proiectare si executie de lucrari aferente proiectului „Alimentare cu apa potabila Slanic: Instalatii de captare, tratare si distributie apa potabila, in sat Slanic, comuna Aninoasa, Judetul Arges” II.1.2) Tip contract: Lucrari II.1.3) Modalitatea de atribuire: Un contract de achizitii publice II.1.5) Obiectul contractului: Prezentul contract trateaza masurile care sunt necesare pentru realizarea obiectivului de investitii „Alimentare cu apa potabila Slanic: Instalatii de captare, tratare si distributie apa potabila, in sat Slanic, comuna Aninoasa, Judetul Arges” Lucrarile de constructie pentru proiectarea si executia instalatiilor de captare, tratare si distributie a apei potabile in satul Slanic, Comuna Aninoasa, Judetul Arges includ: a) Activitatile de proiectare fac referire la proiectul tehnic si detaliile de executie. Proiectul va include printre altele, toate documentele necesare (cum

Pentru a vedea textul integral al licitaţiei trebuie să aveți cont și abonament.

autentificare CREARE CONT