Data licitatiei 18.08.2014

Expirat

Proiectare tehnica si executie \"Reabilitare sistem de alimentare cu apa în localitatile Pantelimonu de sus, Pantelomonu de jos, Runcu, Nistoresti si Calugareni, judetul Constanta\"
Data licitatiei 18.08.2014
Expirat
24
24
Valoare estimata : 12,689,020 RON Tip anunt: Achizitii ID: 273629 Data publicarii : 31.07.2014 Tara/Judet: Constanta
Descriere scurta:

Proiectare tehnica si executie "Reabilitare sistem de alimentare cu apa în localitatile Pantelimonu de sus, Pantelomonu de jos, Runcu, Nistoresti si Calugareni, judetul Constanta" Lucrarile de proiectare si executie includ: a) Activitatile de proiectare solicitate: întocmirea proiectului tehnic – PT, întocmirea detaliilor de executie si a caietelor de sarcini. Proiectul va include si toate documentele necesare (memorii, desene, calcule, etc) pentru elaborarea proiectului tehnic si a detaliilor de executie în conformitate cu legislatia nationala; asistenta tehnica din partea proiectantului. b) Lucrarile de constructie cuprind 5 obiecte, si anume: Obiectul nr.1 Înlocuirea conductei de aductiune în satul Pantelimonu de Sus; Obiectul nr. 2 Extinderea retelei de apa în satul Pantelimonu de Jos; Obiectul nr. 3 Extinderea retelei de apa în satul Runcu; Obiectul nr. 4 Extinderea retelei de apa în satul Nistoresti; Obiectul nr. 5 Extinderea retelei de apa în satul Calugareni. Valoarea estimata a contractului de achizitie publica conform Deviz general este de 12.689.020,00 lei, din care cheltuieli diverse si neprevazute 5% = 600.490,00 lei.

Coduri CPV:

45232150-8 - Lucrări pentru conducte de alimentare cu apă

Textul licitației

esa (locul) de deschidere a ofertelor: Primaria Comunei Pantelimon, str. Principala , nr. 214, comuna Pantelimon, Judetul Constanta I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala I.2.1) Tip Autoritate Sectorial: Nu I.2.2) Tip Activitate: Altele (Servicii generale ale administratiilor publice) SECTIUNEA II: OBIECTUL CONTRACTULUI II.1) DESCRIERE II.1.1) Denumire contract: Proiectare tehnica si executie \"Reabilitare sistem de alimentare cu apa în localitatile Pantelimonu de sus, Pantelomonu de jos, Runcu, Nistoresti si Calugareni, judetul Constanta\" II.1.2) Tip contract: Lucrari II.1.3) Modalitatea de atribuire: Un contract de achizitii publice II.1.5) Obiectul contractului: Proiectare tehnica si executie \"Reabilitare sistem de alimentare cu apa în localitatile Pantelimonu de sus, Pantelomonu de jos, Runcu, Nistoresti si Calugareni, judetul Constanta\" Lucrarile de proiectare si executie includ: a) Activitatile de proiectare solicitate: întocmirea proiectului tehnic – PT, întocmirea detaliilor de executie si a caietelor de sarcini. Proiectul va include si toate documentele necesare (memorii, desene, calcule

Pentru a vedea textul integral al licitaţiei trebuie să aveți cont și abonament.

autentificare CREARE CONT