Data licitatiei 19.08.2014

Expirat

Proiectare tehnica si executie \"Înfiintare sistem de canalizare si statie de epurare în localitatile Pantelimonu de sus, Pantelomonu de jos, Runcu, Nistoresti si Calugareni, judetul Constanta\"
Data licitatiei 19.08.2014
Expirat
51
51
Valoare estimata : 15,390,150 RON Tip anunt: Achizitii ID: 273628 Data publicarii : 31.07.2014 Tara/Judet: Constanta
Descriere scurta:

Proiectare tehnica si executie "Înfiintare sistem de canalizare si statie de epurare în localitatile Pantelimonu de sus, Pantelomonu de jos, Runcu, Nistoresti si Calugareni, judetul Constanta" Lucrarile de proiectare si executie includ: a) Activitatile de proiectare solicitate: întocmirea proiectului tehnic – PT, întocmirea detaliilor de executie si a caietelor de sarcini. Proiectul va include si toate documentele necesare (memorii, desene, breviare de calcul, etc) pentru elaborarea proiectului tehnic si a detaliilor de executie în conformitate cu legislatia nationala; asistenta tehnica din partea proiectantului. b) Lucrarile de constructie cuprind 5 obiecte, si anume: Obiectul nr.1 Retea de canalizare menajera în satul Pantelimonu de Sus; Obiectul nr. 2 Retea de canalizare menajera în satul Pantelimonu de Jos; Obiectul nr. 3 Retea de canalizare menajera în satul Runcu; Obiectul nr. 4 Retea de canalizare menajera în satul Nistoresti; Obiectul nr. 5 Retea de canalizare menajera în satul Calugareni. Valoarea estimata a contractului de achizitie publica conform Deviz general este de 15.390.150,00 lei, din care cheltuieli diverse si neprevazute 10% = 1.396.870,00 lei.

Coduri CPV:

45232400-6 - Lucrări de construcţii de canalizare de ape reziduale

Textul licitației

I.1.3) Adresa (locul) de deschidere a ofertelor: Primaria Comunei Pantelimon, str. Principala , nr. 214, comuna Pantelimon, Judetul Constanta I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala I.2.1) Tip Autoritate Sectorial: Nu I.2.2) Tip Activitate: Altele (Servicii generale ale administratiilor publice) SECTIUNEA II: OBIECTUL CONTRACTULUI II.1) DESCRIERE II.1.1) Denumire contract: Proiectare tehnica si executie \"Înfiintare sistem de canalizare si statie de epurare în localitatile Pantelimonu de sus, Pantelomonu de jos, Runcu, Nistoresti si Calugareni, judetul Constanta\" II.1.2) Tip contract: Lucrari II.1.3) Modalitatea de atribuire: Un contract de achizitii publice II.1.5) Obiectul contractului: Proiectare tehnica si executie \"Înfiintare sistem de canalizare si statie de epurare în localitatile Pantelimonu de sus, Pantelomonu de jos, Runcu, Nistoresti si Calugareni, judetul Constanta\" Lucrarile de proiectare si executie includ: a) Activitatile de proiectare solicitate: întocmirea proiectului tehnic – PT, întocmirea detaliilor de executie si a caietelor de sarcini. Proiectul va include si toate docu

Pentru a vedea textul integral al licitaţiei trebuie să aveți cont și abonament.

autentificare CREARE CONT