Data licitatiei 07.05.2014

Expirat

Reabilitare si modernizare DJ 651 Pausesti Maglasi – Stoenesti, km. 2+700-7+700, comunele Pausesti Maglasi si Stoenesti, judetul Vâlcea” (executie)
Data licitatiei 07.05.2014
Expirat
36
36
Valoare estimata : 5,117,904 RON Tip anunt: Achizitii ID: 234690 Data publicarii : 17.04.2014 Tara/Judet: Valcea
Descriere scurta:

Scopul contractului de achizitie publica este de reabilitare si modernizare a unui sector de drum judetean, lucrari ce vor contribui la fluidizarea traficului, reducerea timpului de transport, eliminarea blocajelor rutiere si traversarea localitatilor în conditii de siguranta. Proiectul tehnic trateaza lucrarile de drum necesare reabilitarii si modernizarii tronsonului de drum judetean 651 Pausesti Maglasi – Stoenesti, în lungime de 4,65 km, cuprins între km 2+700 si km 7+700, cuprinzând solutii pentru amenajarea în plan orizontal si plan vertical a traseului drumului, cu asigurarea elementelor geometrice conform prevederilor normativelor în vigoare, precum si îmbunatatirea elementelor geometrice existente, acolo unde este posibil, în vederea sporirii parametrilor de functionare a drumului si sigurantei în trafic. În proiect sunt cuprinse lucrari de sprijinire a taluzurilor prin ziduri de sprijin din gabioane, rigole ranforsate si fundatii adâncite de parapet. Sunt prevazute si lucrari de realizare a 7 podete tubulare noi, reabilitare a 5 podete tubulare existente, de semnalizare rutiera, precum si montarea de parapet de protectie. În profil transversal drumul are urmatoarea alcatuire: • Platforma: 8,00 m din care 2 x 3,0 m = 6,0 m parte carosabila si doua acostamente de câte 1,0 m fiecare. Pentru realizarea acestui obiectiv de investitii a fost elaborata documentatia tehnico – economica, faza: proiect tehnic, detalii de executie si caiet sarcini, de catre S.C. CONSINTEL S.R.L. Râmnicu Vâlcea.

Coduri CPV:

45233140-2 - Lucrări de drumuri

Textul licitației

DESCRIERE II.1.1) Denumire contract: Reabilitare si modernizare DJ 651 Pausesti Maglasi – Stoenesti, km. 2+700-7+700, comunele Pausesti Maglasi si Stoenesti, judetul Vâlcea” (executie) II.1.2) Tip contract: Lucrari II.1.3) Modalitatea de atribuire: Un contract de achizitii publice II.1.5) Obiectul contractului: Scopul contractului de achizitie publica este de reabilitare si modernizare a unui sector de drum judetean, lucrari ce vor contribui la fluidizarea traficului, reducerea timpului de transport, eliminarea blocajelor rutiere si traversarea localitatilor în conditii de siguranta. Proiectul tehnic trateaza lucrarile de drum necesare reabilitarii si modernizarii tronsonului de drum judetean 651 Pausesti Maglasi – Stoenesti, în lungime de 4,65 km, cuprins între km 2+700 si km 7+700, cuprinzând solutii pentru amenajarea în plan orizontal si plan vertical a traseului drumului, cu asigurarea elementelor geometrice conform prevederilor normativelor în vigoare, precum si îmbunatatirea elementelor geometrice existente, acolo unde este posibil, în vederea sporirii parametrilor de functionare a drumului si sigurantei în trafic. În proiect sunt cupr

Pentru a vedea textul integral al licitaţiei trebuie să aveți cont și abonament.

autentificare CREARE CONT