Data licitatiei 10.09.2014

Expirat

Servicii de instruire în domeniul limbii engleze, evaluarea beneficiarilor si eliberarea certificatelor în cadrul proiectului „PODCA - Pregatire pentru Optimizare, Durabilitate si Competitivitate în Administratia publica din judetul Vâlcea”.
Data licitatiei 10.09.2014
Expirat
32
32
Valoare estimata : 32,000 RON Tip anunt: Achizitii ID: 275644 Data publicarii : 19.08.2014 Tara/Judet: Valcea
Descriere scurta:

Prestatorul va presta serviciile de instruire în domeniul limbii engleze, evaluarea beneficiarilor si eliberarea certificatelor conform prevederilor Caietului de sarcini si ofertei tehnice. Pentru prestarea serviciilor, Prestatorul va realiza urmatoarele: 1) furnizarea suporturilor de curs (manualele, fisiere etc.) pentru fiecare cursant, la care se adauga nr. de suporturi de curs solicitate de Autoritatea de Management pentru raportari etc.; 2) instruirea cursantilor; 3) testarea cursantilor în vederea obtinerii certificatelor de participare.

Coduri CPV:

80580000-3 - Organizare de cursuri de limbi străine

Textul licitației

ofertei tehnice. Pentru prestarea serviciilor, Prestatorul va realiza urmatoarele: 1) furnizarea suporturilor de curs (manualele, fisiere etc.) pentru fiecare cursant, la care se adauga nr. de suporturi de curs solicitate de Autoritatea de Management pentru raportari etc.; 2) instruirea cursantilor; 3) testarea cursantilor în vederea obtinerii certificatelor de participare. Valoarea estimata fara TVA: 32000.00 RON Conditii contract: Durata estimata a contractului de achizitie publica este de 6 luni si se va corela cu durata contractului de finantare a proiectului. Plata serviciilor prestate se va face în termen de maximum 30 de zile, pe baza facturilor si a proceselor verbale de receptie/ notelor de constatare a prestarii serviciilor, tinându-se cont de prevederile Manualului de implementare a PODCA si de instructiunile AMPODCA referitoare la modul de decontare/ rambursare a cheltuielilor pentru proiectele finantate prin Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative. Se va solicita constituirea garantiei de buna executie a contractului, în cuantum de 10% din pretul contractului fara TVA. Garantia de buna executie se constituie printr-un instrument de garan

Pentru a vedea textul integral al licitaţiei trebuie să aveți cont și abonament.

autentificare CREARE CONT