Data licitatiei 17.08.2014

Expirat

Sevicii de analiza de risc la securitate fizica in cadrul proiectului „Consolidare, modernizare, extindere si dotarea Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva Babeni”
Data licitatiei 17.08.2014
Expirat
8
8
Valoare estimata : 1,700 RON Tip anunt: Achizitii ID: 272850 Data publicarii : 27.07.2014 Tara/Judet: Valcea
Descriere scurta:

În cadrul proiectului „Consolidare, modernizare, extindere si dotarea Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva Babeni” este prevazuta achizitia contractului de Furnizare si instalare de echipamente de specialitate pentru proiectul mentionat. În vederea publicarii documentatiei tehnice în SEAP pentru sistemele de alarmare la efractie pentru internatul scolar si centrul scolar, documentatie elaborata de proiectantul S.C. ARHIGRUP S.R.L. Râmnicu Vâlcea în conformitate cu prevederile Legii nr. 333/ 2003 privind paza obiectelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, este necesara completarea acesteia cu analiza de risc la securitate fizica. De asemenea, dupa publicarea Instructiunii nr. 9/27.03.2013 privind efectuarea analizelor de risc la securitatea fizica a unitatilor care fac obiectul Legii nr. 333/ 2003 cu modificarile si completarile ulterioare s-a asteptat o norma de stabilire a criteriilor pentru autorizarea persoanelor care sa elaboreze analizele de risc la securitatea fizica. În data de 08.04.2013 a fost emisa Dispozitia nr. 15 a Inspectoratului General al Politiei Române referitoare la modul în care se vor autoriza evaluatorii de risc si înscrierea în Registrul National al Evaluatorilor de Risc la Securitate Fizica.

Coduri CPV:

71317000-3 - Servicii de consultanţă în protecţia contra riscurilor şi în controlul riscurilor

Textul licitației

specialitate pentru proiectul mentionat. În vederea publicarii documentatiei tehnice în SEAP pentru sistemele de alarmare la efractie pentru internatul scolar si centrul scolar, documentatie elaborata de proiectantul S.C. ARHIGRUP S.R.L. Râmnicu Vâlcea în conformitate cu prevederile Legii nr. 333/ 2003 privind paza obiectelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, este necesara completarea acesteia cu analiza de risc la securitate fizica. De asemenea, dupa publicarea Instructiunii nr. 9/27.03.2013 privind efectuarea analizelor de risc la securitatea fizica a unitatilor care fac obiectul Legii nr. 333/ 2003 cu modificarile si completarile ulterioare s-a asteptat o norma de stabilire a criteriilor pentru autorizarea persoanelor care sa elaboreze analizele de risc la securitatea fizica. În data de 08.04.2013 a fost emisa Dispozitia nr. 15 a Inspectoratului General al Politiei Române referitoare la modul în care se vor autoriza evaluatorii de risc si înscrierea în Registrul National al Evaluatorilor de Risc la Securitate Fizica. Valoarea estimata fara TVA: 1700.00 RON Conditii contract: Termenul de prestare al serviciului: 30 de zile de la data semnarii contra

Pentru a vedea textul integral al licitaţiei trebuie să aveți cont și abonament.

autentificare CREARE CONT