Data licitatiei 07.09.2014

Expirat

Sevicii de expertiza tehnica în cadrul proiectului „Consolidare, modernizare, extindere si dotarea Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva Babeni”
Data licitatiei 07.09.2014
Expirat
5
5
Valoare estimata : 2,000 RON Tip anunt: Achizitii ID: 276416 Data publicarii : 26.08.2014 Tara/Judet: Valcea
Descriere scurta:

Consiliul Judetean Vâlcea, implementeaza, în calitate de beneficiar, proiectul Consolidare, modernizare, extindere si dotarea Centrului scolar pentru educatie incluziva Babeni – judetul Vâlcea, finantat în cadrul Programului Operational Regional (POR), Axa prioritara 3 – Îmbunatatirea infrastructurii sociale, Domeniul Major de Interventie 3.4 – Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare si a infrastructurii pentru formare profesionala continua. Lucrarile executate prin proiect au constat în: consolidarea si modernizarea corpului de cladire existenta; construirea unui corp nou de cladire cu functiunea internat scolar; modernizarea spatiilor de recreatie din curtea scolii si a terenului de sport existent. În urma precipitatiilor care au cazut în luna februarie 2014 si a topirii zapezii, s-a constatat ca s-au produs infiltratii majore în subsolul internatului scolar, fapt care pericliteaza darea în folosinta a investitiei realizate prin proiect. Pentru a constata acest fapt, in vederea stabilirii solutiilor ce se impun pentru remediere, s-a stabilit achizitionarea unei expertize tehnice care sa cuprinda solutiile de remediere elaborate de catre un expert tehnic.

Coduri CPV:

71319000-7 - Servicii de expertiză

Textul licitației

ational Regional (POR), Axa prioritara 3 – Îmbunatatirea infrastructurii sociale, Domeniul Major de Interventie 3.4 – Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare si a infrastructurii pentru formare profesionala continua. Lucrarile executate prin proiect au constat în: consolidarea si modernizarea corpului de cladire existenta; construirea unui corp nou de cladire cu functiunea internat scolar; modernizarea spatiilor de recreatie din curtea scolii si a terenului de sport existent. În urma precipitatiilor care au cazut în luna februarie 2014 si a topirii zapezii, s-a constatat ca s-au produs infiltratii majore în subsolul internatului scolar, fapt care pericliteaza darea în folosinta a investitiei realizate prin proiect. Pentru a constata acest fapt, in vederea stabilirii solutiilor ce se impun pentru remediere, s-a stabilit achizitionarea unei expertize tehnice care sa cuprinda solutiile de remediere elaborate de catre un expert tehnic. Valoarea estimata fara TVA: 2000.00 RON Conditii contract: Termen de prestare al serviciului: 30 de zile de la semnarea contractului de catre ambele parti. Achizitor

Pentru a vedea textul integral al licitaţiei trebuie să aveți cont și abonament.

autentificare CREARE CONT