Data licitatiei 15.06.2014

Expirat

Sistem informatic integrat de management
Data licitatiei 15.06.2014
Expirat
3
3
Valoare estimata : 1,600,000 RON Tip anunt: Achizitii ID: 232257 Data publicarii : 13.04.2014 Tara/Judet: Alba
Descriere scurta:

Autoritatea contractanta intentioneaza sa implementeze un sistem informatic integrat – SIM (Sistem Informatic de Management), care sa cuprinda: un modul tip ERP (Enterprise Resources Planning), un modul tip BI (Business Intelligence) si un modul de tip DM (Document Management).
Sistemul va reprezenta un instrument de gestionare operational utilizat de conducerea companiei, de grupurile de utilizatori locale si de grupurile de utilizatori aflate la distanta prin care se va realiza automatizarea proceselor de afaceri, atat financiare cat si operationale, colectarea in timp real, din toate sucursalele si departamentele beneficiarului, a datelor care vor constitui sursa informatiilor pentru suportul decizional la nivel de management.
Contractul înseamna: servicii de analiza, implementare, customizare, instruire, asistenta tehnica, achizitie de hardware, achizitie de licente software pentru modulul ERP, modulul BI, modulul DM, garantie sistem. Sistemul va fi instalat pe serverele de la sediul central si va fi utilizat de toti utilizatorii companiei, atât cei din sediul central cât si cei din sucursale.

Coduri CPV:

48000000-8 - Pachete software şi sisteme informatice
48820000-2 - Servere
72000000-5 - Servicii IT: consultanţă, dezvoltare de software, internet şi asistenţă
72212000-4 - Servicii de programare de software de aplicaţie
72268000-1 - Servicii de furnizare de software

Textul licitației

ntact mentionat(e) anterior Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la: Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la: Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale) alte institutii guvernate de legea publica Activitate (activitati) -Apă Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI II.1) Descriere II.1.1) Denumirea data contractului de entitatea contractanta Sistem informatic integrat de management II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor Servicii 7 - Servicii informatice si servicii conexe Locul principal de prestare: SC APA CTTA SA Alba, str. Vasile Goldis nr. 3, Alba Iulia, jud. Alba si in locatiile sucursalelor Alba Iulia, Sebes, Aiud, Cugir, Blaj, Ocna Mures si Cimpeni, Abrud, Baia de Aries. Codul NUTS: RO1

Pentru a vedea textul integral al licitaţiei trebuie să aveți cont și abonament.

autentificare CREARE CONT