Contact

Servicii Generale de Suprafata si Transport

Tara/Judet Romania/Bucuresti
Data licitatiei 27.11.2013 (Expirat)
Data limita 26.11.2013 (Expirat)
ID: 197356
Data publicarii: 17.10.2013
Tip anunt: Achizitii
Cod CPV: 45100000-8 - Lucrări de pregătire a şantierului
50000000-5 - Servicii de reparare şi întreţinere
51000000-9 - Servicii de instalare (cu excepţia programelor software)
60000000-8 - Servicii de transport (cu excepţia transportului de deşeuri)
Descriere scurta: OMV Petrom intentioneaza sa transfere activitatea de „Servicii Generale de Suprafata si Transport” avand urmatorul obiect: mentenanta preventiva, corectiva, reparatii, revizii generale, depistarea defectelor, lucrari de instalare, inlocuire si demontare precum si inspectii initiale si de rutina pentru toate echipamentele de suprafata in cadrul disciplinelor principale:
echipamente statice, echipamente dinamice si echipamente electrice, automatizari si instrumentatie si respectiv in cadrul disciplinelor secundare: servicii pentru valve, protectie impotriva coroziunii, izolatie si schelarie. Obiectul Acordului Cadru include de asemenea furnizare de materiale, servicii de transport si activitati conexe: ex. transportul marfurilor (echipamente, subansamble, piese de schimb, materiale etc.), transportul marfurilor periculoase, servicii generale cu echipamente specializate, servicii de utilizare/exploatare a autovehiculelor cu instalatii de produs abur la sonda. Serviciile vor fi prestate pentru Autoritatea Contractanta OMV Petrom S.A. (denumite in continuare ca "Servicii Generale de Suprafata si Transport") pentru o durata standard pe industrie de 5 ani.
In primele luni ale Acordului Cadru, in timpul perioadei de mobilizare, Contractorul va face toate investitiile pentru a asigura ca toate resursele necesare precum personalul, materialele, consumabilele, echipamentele, sculele, procedurile, procesele, aprobarile si alte cerinte de orice natura sunt pregatite, achizitionate, transportate, licitate sau altfel pregatite si, in special, trebuie sa se familiarizeze cu activitatile convenite de mententanta periodica. In plus, Contractorul trebuie sa-si organizeze amplasamentele si conexiunile relevante pentru electricitate, instrumentatie, telefonie, calculatoare, apa si apa uzata.
In timpul perioadei de demobilizare, Contractorul va face toate investitiile pentru a asigura ca intreaga activitate este transferata la sfarsitul Acordului Cadru.

Text integral:


Pentru a vizualiza textul integral al licitaţiei trebuie să vă autentificati

Localizarea licitatiei pe harta