Miere de albine 100%, la casolete a 20 g, Fasole boabe uscată, Cafea naturală măcinată, Vin de calitate superioară (VS) cu origine controlată (DOC), Măsline de masă (negre, verzi, blonde), Cereale integrale simple – (fulgi de porumb și fulgi
Data licitatiei 01.06.2020
Expirat
146
146
Valoare estimata : 986,741 RON
|
Tip anunt:
Achizitii
|
ID: 4654627
|
Data publicarii :
14.05.2020
|
Tara/Judet:
RO/Constanta |
Descriere scurta:
Miere de albine 100%, la casolete a 20 g, Fasole boabe uscată, Cafea naturală măcinată, Vin de calitate superioară (VS) cu origine controlată (DOC), Măsline de masă (negre, verzi, blonde), Cereale integrale simple – (fulgi de porumb și fulgi de grâu, Orez decorticat, Zahăr cristal (1 kg și în plicuri a 4 ÷ 10 grame, Ulei rafinat din floarea soarelui, Ulei din măsline extravirgin, Ciocolată și Ceai natural (diverse sortimente de fructe) la plicuri a 1 ÷ 5 grame.
Coduri CPV:
15931200-5 - Vin de masă
|
Textul licitației
nat. Informatii suplimentare pot fi obtinute la: - Comunicarea electronica necesita utlizarea de instrumente si de dispozitive care nu sunt disponibile in mod general. Accesul direct nerestrictionat si complet la aceste instrumente si dispozitive este gratuit, la: - Informatii suplimentare pot fi obtinute de la:
adresa mentionata mai sus
Ofertele, candidaturile sau cererile de participare trebuie depuse la:
adresa mentionata mai sus
I.4) Tipul autoritatii contractante
-
I.5)
SECTIUNEA II: OBIECT
II.1) Obiectul achizitiei
II.1.1) Titlu:
Miere de albine 100%, la casolete a 20 g, Fasole boabe uscată, Cafea naturală măcinată, Vin de calitate superioară (VS) cu origine controlată (DOC), Măsline de masă (negre, verzi, blonde), Cereale integrale simple – (fulgi de porumb și fulgi de grâu, Orez decorticat, Zahăr cristal (1 kg și în plicuri a 4 ÷ 10 grame, Ulei rafinat din floarea soarelui, Ulei din măsline extravirgin, Ciocolată și Ceai natural (diverse sortimente de fructe) la plicuri a 1 ÷ 5 grame. Numar de referinta:14810074_2020_PAAPD1139443
II.1.2) Cod CPV principal:
15931200-5 Vin de masa (Rev.2)
II.1.3) T