Data licitatiei 03.12.2017

Expirat

Contract de servicii de catering pentru participantii la consiliere in cadrul proiectului „VAZDIPE” – PO MISHTO SARENQE AMARE RROMENDAR. DEZVOLTAREA MULTISECTORIALA A COMUNITATII INTERETNICE DIN GRADINARI PRIN MASURI INTEGRATE SI AUTO-SUSTINERE finantat prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020
Data licitatiei 03.12.2017
Expirat
1
1
Valoare estimata : 96,227 RON Tip anunt: Achizitii ID: 2737305 Data publicarii : 21.11.2017 Tara/Judet: RO/Valcea
Descriere scurta:

Serviciile constau in acordarea unei mase calde care sa contina cel putin felul 1, un fel principal si desert. - felul 1: supe, ciorbe, borsuri, supe crème, etc in gramaj finit de 350 g; - felul 2: gratar, fripturi etc + garnituri si sau salate, mancaruri si salate, etc in gramaj finit de 250 g; - desert: prajituri, tarte, fructe proaspete, dulciuri de bucatarie, etc, in gramaj finit de 100 g; in cadrul proiectului „VAZDIPE” – PO MISHTO SARENQE AMARE RROMENDAR. DEZVOLTAREA MULTISECTORIALA A COMUNITATII INTERETNICE DIN GRADINARI PRIN MASURI INTEGRATE SI AUTO-SUSTINERE finantat prin Programul Opera?ional Capital Uman 2014-2020 Prestarea serviciilor de catering presupune pregatirea,prepararea, transportul si livrarea unei mese calde – 5244 portii- in cadrul a 12 sedinte de consiliere (o sedinta la 3 luni timp de 36 luni), pentru un numar de 437 de participanti;

Coduri CPV:

55523000-2 - Servicii de catering pentru alte societăţi sau instituţii

Textul licitației

CONTRACTULUI II.1) DESCRIERE II.1.1) Denumire contract: Contract de servicii de catering pentru participantii la consiliere in cadrul proiectului „VAZDIPE” – PO MISHTO SARENQE AMARE RROMENDAR. DEZVOLTAREA MULTISECTORIALA A COMUNITATII INTERETNICE DIN GRADINARI PRIN MASURI INTEGRATE SI AUTO-SUSTINERE finantat prin Programul Opera?ional Capital Uman 2014-2020 II.1.2) Tip contract: Servicii II.1.3) Modalitatea de atribuire: Un contract de achizitii publice II.1.5) Obiectul contractului: Serviciile constau in acordarea unei mase calde care sa contina cel putin felul 1, un fel principal si desert. - felul 1: supe, ciorbe, borsuri, supe crème, etc in gramaj finit de 350 g; - felul 2: gratar, fripturi etc + garnituri si sau salate, mancaruri si salate, etc in gramaj finit de 250 g; - desert: prajituri, tarte, fructe proaspete, dulciuri de bucatarie, etc, in

Pentru a vedea textul integral al licitaţiei trebuie să aveți cont și abonament.

autentificare CREARE CONT Cere Consultanta