Data licitatiei 05.03.2021

Expirat

Echipament de supraveghere si echipament IT – Lot II la obiectivul ”Sala de sport si Sala de mese Scoala Gimaziala nr. 28”
Data licitatiei 05.03.2021
Expirat
14
14
valoare estimata : 0 RON Tip anunt: Achizitii ID: 5148967 Data publicarii : 02.03.2021 Tara/Judet: RO/Galati
Descriere scurta:

Echipament de supraveghere si echipament IT – Lot II la obiectivul ”Sala de sport si Sala de mese Scoala Gimaziala nr. 28”

Coduri CPV:

30213000-5 - Computere personale
32323500-8 - Sistem video de supraveghere

Textul licitatiei

le expuse în capitolul 3 – „Descrierea produselor solicitate” din caietul de sarcini. Produsele livrate vor fi insotite de toate documentatiile precizate la cap. 4 din caietul de sarcini anexat. Se vor completa formularele ataşate prezentului anunţ. Garanţia solicitată de autoritatea contractantă pentru fiecare produs în parte este de 24 luni (a se vedea cap. 3.5.1 din caietul de sarcini anexat)., Se vor completa formularele ataşate. , Propunerea financiară , Oferta financiară se va exprima în lei fără T.V.A. şi va include toate costurile aferente ambalajului, transportului și instalarii produselor. Documentele ofertei financiare sunt: Formularul de ofertă – în care se va înscrie preţul total ofertat fără T.V.A. , şi , Anexa la Formularul de ofertă (un centralizator al preţurilor) – document intocmit de ofertant, în care se va preciza: preţul unitar fără TVA al fiecărui produs, valoarea aferentă cantităţii totale de bunuri de acelaşi fel, totalul valoric al produselor ofertate, evidenţierea separată a cotei TVA. , Criteriul de atribuire este „preţul cel mai scăzut”, aplicabil numai ofertelor care îndeplinesc cerinţele din prezent

Pentru a vedea textul integral al licitaţiei trebuie să vă autentificați.

autentificare