Data licitatiei 02.06.2022

Expirat

ERATA Achiziție de servicii pentru realizare „Studiu de cercetare privind extinderea/optimizarea domeniului schiabil din Romania”
Data licitatiei 02.06.2022
Expirat
10
10
Valoare estimata : 0 RON Tip anunt: Achizitii ID: 6224438 Data publicarii : 02.06.2022 Tara/Judet: RO/Bucuresti
Descriere scurta:

ERATA Achiziție de servicii pentru realizare „Studiu de cercetare privind extinderea/optimizarea domeniului schiabil din Romania”

Coduri CPV:

73000000-2 - Servicii de cercetare şi de dezvoltare şi servicii conexe de consultanţă

Textul licitației

natural și social-economic, urmând să fundamenteze dimensiunile parametrilor fizici și economici ai propunerilor/modelelor de dezvoltare ce va face obiectul celei de a doua etape. Datele și informațiile utilizate trebuie să fie veridice și verificabile și vor forma baza de date necesară realizării documentației. Vor fi preluate informații din surse autorizate (Comisia Europeană, Autoritatea Contractantă, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Autorități publice județene/locale, Institutul Național de Statistică), precum și alte surse, după caz. Pentru arealele cuprinse în rețeaua Natura 2000 se vor utiliza documentațiile de specialitate/hărți în format GIS puse la dispoziție de Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate pentru a se evita amenajarea de domenii schiabile în zonele protejate conform legislației în vigoare. SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE VI.5) Data expedierii prezentului anunt 02.06.2022 VI.6) Informatii despre anuntul original Anunt original din SEAP Anunt de participare simplificat / SCN1107542 SECTIUNEA VII: MODIFICARI VII.1) Informatii care

Pentru a vedea textul integral al licitaţiei trebuie să aveți cont și abonament.

autentificare CREARE CONT