Data licitatiei 01.03.2024

Expirat

EXECUȚIE LUCRĂRI PENTRU REALIZAREA OBIECTIVULUI DE INVESTITII: ,,Reabilitare Camin Cultural, sat Cornu de Jos, comuna Draganesti, judetul Prahova”
Data licitatiei 01.03.2024
Expirat
23
23
Valoare estimata : 375,699 RON Tip anunt: Achizitii ID: 7992519 Data publicarii : 22.02.2024 Tara/Judet: RO/Prahova
Descriere scurta:

EXECUȚIE LUCRĂRI PENTRU REALIZAREA OBIECTIVULUI DE INVESTITII: ,,Reabilitare Camin Cultural, sat Cornu de Jos, comuna Draganesti, judetul Prahova”

Coduri CPV:

45453000-7 - Lucrări de reparaţii generale şi de renovare

Textul licitației

National de Redresare si Rezilienta, care aloca fonduri pentru reabilitare termica, UAT - Comuna Draganesti a depus o cerere de finantare, care s-a finalizat cu semnarea contractului de finantare nr. 10862/27.01.2023. Obiectul principal al acestei achiziții, este ca prin realizarea reabilitarii acestor cladiri serviciile sa fie mult îmbunătățite. Obiectivele generale ale acestei investitii, constau in: - ameliorarea aspectului urbanistic al localității; - folosirea unor soluții moderne si a unor materiale de calitate pentru rezolvarea degradărilor nestructurale; - regândirea funcțiunilor pentru desfășurarea activităților specifice, conform normativelor in vigoare; - reducerea consumului de combustibil convențional; - utilizarea surselor neconvenționale de energie, atât pentru producerea energiei electrice, cat si pentru apa calda si încălzire. In urma realizarii lucrarilor, autoritatea contractanta, anticipeaza a obtine urmatoarele beneficii: • Imbunatatirea conditiilor de confort termic si igiena; • Reducerea pierderilor de caldura si a consumurilor energetice ale cladirii reabilitate termic, ceea ce va conduce implicit la reducerea costurilor de intretine

Pentru a vedea textul integral al licitaţiei trebuie să aveți cont și abonament.

autentificare CREARE CONT