Data licitatiei 11.06.2024

Expirat

Executie lucrari in cadrul proiectului “RENOVAREA ENERGETICA A DISPENSARULUI MEDICAL DIN LOCALITATEA DOBRIN, COM. DOBRIN, JUD. SALAJ”
Data licitatiei 11.06.2024
Expirat
8
8
Valoare atribuita : 819,038 RON Tip anunt: Atribuiri ID: 8375297 Data publicarii : 11.06.2024 Tara/Judet: RO/Bihor
Descriere scurta:

Executie lucrari in cadrul proiectului “RENOVAREA ENERGETICA A DISPENSARULUI MEDICAL DIN LOCALITATEA DOBRIN, COM. DOBRIN, JUD. SALAJ”

Coduri CPV:

45453000-7 - Lucrări de reparaţii generale şi de renovare

Câștigătorii Licitației

Pentru a vizualiza câștigătorii trebuie să aveți cont și abonament.

Textul licitației

ct II.1) Obiectul achizitiei II.1.1) Titlu: Executie lucrari in cadrul proiectului “RENOVAREA ENERGETICA A DISPENSARULUI MEDICAL DIN LOCALITATEA DOBRIN, COM. DOBRIN, JUD. SALAJ” II.1.2) Cod CPV principal: Lucrari de reparatii generale si de renovare (Rev.2) II.1.3) Tipul contractului Tipul contractului: Lucrari II.1.4) Descriere succinta: Scopul urmarit prin initierea procedurii de atribuire a contractului de lucrari este semnarea unui contract de lucrari cu un operator economic specializat in vederea executarii lucrarilor de constructii si instalatii in vederea reabilitarii moderate a sediului primariei din localitatea Dobrin, comuna Dobrin in cadrul proiectului „RENOVAREA ENERGETICA A DISPENSARULUI MEDICAL IN LOCALITATEA DOBRIN, JUD. SALAJ”, finantat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta 10 – Fondul Local, I,3 – Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale și bugetul local. Valoarea estimata totala este 955.780,02 lei fara TVA, din care: - Cap.2. Cheltuieli pentru asigu

Pentru a vedea textul integral al licitaţiei trebuie să aveți cont și abonament.

autentificare CREARE CONT