Data licitatiei 15.03.2021

Expirat

Intocmire studiu de fezabilitate aferent obiectivului de investitii :“LUCRARI DE REABILITARE SI MODERNIZARE ALEEA 14 din Comuna HARMAN, jud. Brasov”
Data licitatiei 15.03.2021
Expirat
20
20
valoare estimata : 0 RON Tip anunt: Achizitii ID: 5157699 Data publicarii : 05.03.2021 Tara/Judet: RO/Brasov
Descriere scurta:

Intocmire studiu de fezabilitate aferent obiectivului de investitii : “LUCRARI DE REABILITARE SI MODERNIZARE ALEEA 14 din Comuna HARMAN, jud. Brasov”

Coduri CPV:

79314000-8 - Studiu de fezabilitate
100000000-0 - Cpv licitatii seap

Textul licitatiei

RMAN” si se asteapta propuneri/observatii atat din punctul de vedere al valorii estimate pentru achizitia serviciului de intocmire a studiului de fezabilitate cat si in ceea ce priveste Nota conceptuala intocmita (atasata prezentului anunt) in vederea atingerii obiectivului final, precum si orice alte sugestii/observații care pot fi luate în considerare în măsura în care acestea asigură un nivel calitativ superior cerințelor achizitiei. Aspecte supuse consultarii Aspectele supuse consultării sunt observații/propuneri /sugestii referitoare la aspectele financiare și tehnice, orice alte sugestii/observații care pot fi luate în considerare în măsura în care acestea asigură un nivel calitativ superior. Astfel, se solicită : valoarea estimata pentru Intocmirea unui studiu de fezabilitate cu specificatiile cuprinse in Nota conceptuala, precum si orice alte sugestii/observații care pot fi luate în considerare în măsura în care acestea asigură un nivel calitativ superior demonstrat prin indicatori de eficienta a investitiei. Modalitate desfasurare - Operatorii economici interesati sunt asteptati sa trimita in scris propunerile si prezentarile proprii c

Pentru a vedea textul integral al licitaţiei trebuie să vă autentificați.

autentificare