Persoana de contact chat

PROCEDURA DE REÎNNOIRE CERTIFICAT DIGITAL SEAP

Dacă mai ai câteva zile de valabilitate a certificatului digital îți poți reînnoi certificatul digital printr-o procedură simplă, direct din contul tău.

Pe baza datelor completate în formularul de reînnoire certificat digital, la transmiterea (salvarea) formularului, sistemul va genera automat, în format PDF, cererea de reînnoire certificat digital în sistem. Cererea va conține toate informațiile din secțiunile completate în cadrul formularului de reînnoire certificat digital. Această cerere generată de sistem trebuie semnată și trimisă către operatorii SEAP pentru validare.

În secțiunea Optiuni de transmitere a formularului utilizatorul selectează dacă dorește să semneze sau nu electronic solicitarea, avand două opțiuni:

1. Să semneze electronic cu aplicație de semnare digitală externă sistemului . Este nevoie de un certificat digital calificat stocat pe un token extern.

2. Să trimită prin postă, delegat sau curierat rapid, semnată olograf.

În situația în care de la ultima actualizare au fost făcute modificari legate de societate (administrator, sediu social, etc) este nevoie sa atașati documente care atesta modificarile în momentul completari cereri de reinnoire.

Dacă mai ai câteva zile de valabilitate a certificatului digital intra acum pe licitatiisicap.ro și cere o oferta de reinnoire a certificat digital.