Persoana de contact chat

​Licitatii publice constructii si reparatii

Licitatii constructii si reparatii este un domeniu ce contine licitatii publice precum: licitatii publice lucrări de reparații și amenajări interioare în sediul primăriei; licitatii publice execuție lucrări de construcţii în cadrul proiectului ”Înființare centre sociale pentru persoane vârstnice"; licitatii publice realizare gard din prefabricate de beton; si multe altele.

Licitatii SEAP publice constructii si reparatii:licitatii SEAP lucrări de recondiționare a luminatorului de la Centrul Municipal; licitatii lucrări de construcţie: sediu nou; etc. .

Licitatii constructii si reparatii contin anunturii de achizitii publice cu fonduri europene precum: licitatii construire pensiune agroturistica; licitatie construire depozit produse agricole și racord la rețeaua de energie electrică; si multe altele.

De exemplu firmele care activeaza in domeniul constructii ce executa lucrari (proiectare/executie ,reparatii, amenajari interioare, etc.), pentru asi creste vanzarile si a castiga contracte cu statul le recomandam sa se aboneze la serviciul de monitorizare licitatii oferit de Licitatia.ro pe domeniul "Licitatii constructii si reparatii". Astfel nu vor rata nici o licitatie publica, nici o oportunitate din piata constructiilor si reparatiilor. Pe site-ul licitatia.ro gasiti peste 9900 de licitatii constructii si reparatii.

Pentru a vedea lista cu licitatii constructii si reparatii click pe:Licitatii constructii si reparatii".

Pentru a primi in fiecare zi licitatii constructii si reparatii click pe :"Abonamente" .