Persoana de contact chat

5 Motive pentru care nu trebuie sa iti faci un abonament de monitorizari licitatii publice!

 Am cautat si am facut un top 5 cu cele mai intalnite motive pentru a nu iti face un Abonament de Monitorizari Licitatii Publice:

1. Am deja cont pe SEAP, nu mai am nevoie de un serviciu de monitorizare licitatii

Asa este, dar nu uita ca zilnic apar peste 600 de anunturi si iti va lua ore intregi sa le parcurgi pe toate pentru a-ti gasi licitatiile ce te intereseaza.

2. Sunt la inceput, si mi-e frica sa nu dau banii degeaba, oricum licitatiile se dau pe relatii

Toti am fost candva la inceput. Licitatia.ro sprijina firmele noi infiintate sau fara experienta in piata achizitiilor publice. Spune daca esti la inceput si noi te ajutam, oricum va garantam ca nu toate licitatiile se dau pe relatii si pile.

3. Nu am o persoana specializata in achizitii care saparticipe la licitatii

Lipsa de personal calificat se simte in toate domeniile. Licitatia.ro va ajuta sa depuneti oferte valide, prin consultantii nostri.

4. In perioada asta am deja multe comenzi, nu ma mai incurc cu licitatiile

Ne bucura faptul ca aveti multe comenzi, inseamna ca sunteti buni in ceea ce faceti. Transmiteti cunostiintele, experienta, calitatea si in domeniul public. Astfel o lucrare bine facuta in domeniul Public, va va aduce de doua ori mai multa recunoastere si notorietate.

5. Pretul abonamentului esteprea mare, oricum licitatiile sunt publice

Aveti dreptate, sa dati contravaloarea unui corn sarat in fiecare zi pentru ca cineva sa verifice în locul dumneavoastra peste 2.500 de pagin web, sa citeasca zilnic zeci de ziare tiparite, sa va ofere suport si sprijin de fiecare data cand aveti intrebari pe partea de licitatii publice, sa gaseasca zilnic noi oportunitati pentru compania dumneavoastra, si toate acestea doar pentru 2 lei pe zi, e într-adevar mult…. mult prea putin.

Daca totusi “nu v-am convins” ca nu aveti nevoie de un abonament de monitorizari licitatii, si aveti nevoie de un partener in domeniul achizitiilor publice, va invitam pe pagina www.licitatia.ro pentru a alege abonamentul potrivit pentru dumneavoastra!

Start– ideal pentru microintreprinderi, SRL-D, PFA

Businsess– este conceput pentru firmele mici si mijlocii

Mega– este destinat companiilor marie destinat companiilor mari