Persoana de contact chat

ABONAMENT SEAP

Prin abonament SEAP se intelege abonametul de monitorizare a licitatiilor publice.

Monitorizarea eficienta a licitatiilor publice este cel mai important pas pentru un ofertant care doreste sa castige licitatii.

Licitatia.ro pune la dispozitia clientiilor un serviciiu inteligent de monitorizare a licitatiilor publice in functie de activitatea si interesele dumneavoastra.

Este inutil sa se indeplineasca toate conditiile de participare daca nu se cunoaste data publicarii licitatiei si data inscrierii in procedura.

Chiar si pentru un utilizator experimentat in platforma SEAP / SICAP este o adevarata provocare sa urmareasca toate licitatiile publicate si sa extraga doar ce este de interes.

Unei persoane este poate chiar imposibil sa pargurga intr-o zi toate licitatiile publicate, avand in vedere volumul mare al acestora.

Fiecare autoritate contractanta, intr-un an bugetar, achiziționeaza produse, servicii şi/ sau lucrari intr-o anumită cantitate si cu o anumita valoare monetara prin intermediul siteului SEAP.

Conform site-ului SEAP / SICAP sunt inregistrati cel putin 189950 de utilizatori de tip Autoritate Contractanta. In concluzie sunt peste 189950 de institutii ale statului cu diferite nevoi precum produse, servicii sau lucrarii pe care sunt nevoite sa le publice in SEAP conform legislatiei privind achizitiile publice in vigoare.

Pe langa licitatiile zilnice se mai publica in SEAP si rezultat-ul proceduriilor fienalizate fie prin atribuire fie prin neatribuire. Neatribuirea poate rezulta din lipsa de oferte sau oferte care nu indeplinesc conditiile, in aceste cazuri este benefic pentru firmele interesate sa fie informate despre acestea si sa ia legatura cu autoritatile care au organizat procedura in vederea depunerii unei oferte.

Pentru cea mai buna alegere in materia serviciilor de monitorizare a licitatiilor publice solicita un Abonament SEAP la Licitatia.ro: : Clik aici!

Monitorizarea tuturor categoriilor de licitatii publice din domeniile de interes corespunzatoare fiecarei firme este necesara. Dar in cazul unui serviciu intern in firma dvs. printr-un angajat acesta naste costuri mult mai mari comparativ cu un serviciu extern automatizat precum Abonamentul de monitorizare a licitatiilor de la Licitatia.ro.

Pentru mai multe informatii sau pentru ajutor nu ezitati sa ne contactatii:Contact