Persoana de contact chat

Achizitie publica

Achizitie publica este suma tuturor proceselor de planificare, organizare, publicitate și de proceduri, în vederea realizării de contractari. O achizitie publica este demarata de de catre entitati care sunt finantate din bugete publice.

Achizitiile publice se publica si se finalizeaza pe site-ul SEAP (Sistemul electronic de achizitii publice), site administrat de ADR e-guvernare (Autoritatea pentru digitalizarea Romaniei).

In consecinta achizitiile se desfasoara intre Autoritatii contractante si Ofertanti.

Exemple de achizitii publice/ licitatii publice:

I. Achizitie autoutilitara, Valoare estimata : 120,000 RON, Tara; RO, Judet; Harghita, Data licitatiei 28.03.2022.

II. Servicii de proiectare și execuție a lucrărilor pentru Centrul Agrometeorologic pentru Regiunea VI- Europa din cadrul OMM, Valoare estimata : 24,508,586 RON, Tara/Judet: RO/Bucuresti, Data licitatiei 30.05.2022.

III. Achizitia de carburanti auto pe baza de carduri ( motorina si benzina),Valoare estimata : 300,000 RON, Tara/Judet: ROMANIA/Cluj, Data licitatiei 12.04.2022.

Pentru informatii complete si documentatii este disponibil serviciul de monitorizare a achizitiilor publice / licitatii publice : Abonament!

Pentru a creste sansele de a castiga contracte de achizitii publice / licitatii publice si pentru a fi informat in timp util de acestea va recomandam un serviciu de moniorizare a liicitatiilor publice de la Licitatia.ro.

Monitorizarea licitatilor este o practica eficienta si prezenta in companiile de succes care participa la licitatii publice / achizitii publice.

Sistemul inteligent conceput de Licitatia.ro oferă o selecție exacta a licitațiilor în funcție

de interesul si necesitatile utilizatorului, dand posibilitatea utilizatorului sa salveze

rapoartele in format PDF sau Excel.

Specialistii Licitatia.ro ofera support utilizatorilor în identificarea de noi oportunitati

facand o selecție complexa a anunturilor dupa diverse criterii: domenii, cuvinte cheie,

coduri cpv, organizatori, județe, țari și alte preferinte.

Pentru mai multe informatii sau pentru ajutor nu ezitati sa ne contactatii: Contact.