Persoana de contact chat

Castigatori licitatii publice

Licitatia.ro monitorizeaza zilnic castigatorii licitatiilor si pune la dispozitie in format excel (xls) listele cu castigatorii contractelor cu statul pe diverse domenii. Lista cu castigatorii licittiiilor ofera informatii despre preturile la care au fost atribuite lucrarile, produsele, serviciile licitate si datele firmelor contractante castigatoare, pentru a trimite posibile oferte de colaborare in vederea realizarii proiectelor sau a livrarii de produse sau servicii.

Rapoartele xls castigatori licitatii pot fi generate oricand si din orice locatie de pe site-ul Licitatia.ro, dupa descarcarea fisierului acesta poate fi accesat chiar si fara o conexiune la interne.Functia avansata de generare a listei castigatoriilor licitatiilor publice in format xls este un tool folosit cu succes in diverse departamente a mai multor industrii.

Exemplu castigatori licitatii:

Lista xls castigatorii licitatii publice Romania

I.Elaborare Proiect pentru autorizarea executarii lucrarilor, proiect de organizare a executiei lucrarilor, proiectul tehnic de executie, servicii de asistenta tehnica din partea proiectantului si executie de lucrari pentru:“Modernizarea infrastructurii rutiere de drum judetean dintre localitatile: Gologanu - Slobozia Ciorasti - Cotesti, cu conectivitate directa la reteaua TEN-T”, contract in valoare de 16,304,237 RON neatribuit, LOTURI ANULATE.

II. Lucrari de semnalizare rutiera orizontala si verticala, contract atribuit pentru valoarea de 13,603,636 RON contract impartit in mai multe loturi ofertantului castigator : VESTA INVESTMENT S.R.L.

III. Acord-cadru având ca obiect lucrari de reparatii si înlocuire parapet pietonal metalic (mâna curenta) la podurile, pasajele si viaductele de pe raza D.R.D.P. Timisoara, pentru o perioada de 4 ani, contract atribuit pentru suma de 4,268,927 RON, contract impartit in mai multe loturi ofertantului castigator DRUM CONSTRUCT S.R.L.

IV. Lucrari de interventie pentru evacuarea surplusului de apa din depozitul de zgura si cenusa Utvin-Etapa I (3Transe), contract atribuit pentru valoarea de 1,158,955 RON ofertantului castigator : ELM ELECTROMONTAJ CLUJ S.A.

Lista cu castigatorii licittiiilor este un instrument foarte util pentru departamentele de vanzari, de ofertare si de marketing din fiecare companie.

Pentru a vedea lista intreaga cu castigatorii aveti nevoie de abonamnet, click pe :Abonament.