Persoana de contact chat

Cum sa-ti cresti vanzarile pe timp de pandemie

 Cum sa cresti vanzarile pe timp de pandemie? Aceasa intrebare ii framanta acum pe multi antreprenori, manageri, sau chiar angajati.

Pare greu de crezut dar in perioade dificile tot timpul apar oportunitati noi. Obisnuinta, comoditatea este cel mai mare “dusman” al oricarui Antreprenor.

E timpul sa gasim solutii acolo unde in mod “obisnuit” nu am cauta. E timpul sa esim din cochilie si sa vedem in fiecare zi ce oportunitti noi pot aparea.

O oportunitate sunt achizitiile publice.

Statul Român cumpără servicii, lucrari și produse zilnic, chiar si pe timp de pandemie. Sute de licitații în valoare de milioane de euro sunt listate in fiecare zi !

Cati stim de ele? Cati urmarim aceste cereri de oferta si ofertam?

Piata achizitiilor publice reprezinta 9-10% din PIB din Romania apoximativ 21 miliarde USD.

Piata achizitiilor publice reprezinta 9-10% din PIB din Romania. La un PIB de 239,6 miliarede USD in 2018, achzitiile publice ar reprezenta peste 21 miliarde USD.

Marea majoritatea a licitatiilor sunt publicate zilnic pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice, zis si SEAP. Cei care vor sa le vada pot accesa gratuit platforma de achizitii publice.

Daca vreti sa primiti zilnic licitatiile noi aparute si aveti nevoie de indrumare, puteti apela la site-urile de monitorizare licitatii publice.

Unul dintre cele mai bine structurate este: www.licitatia.ro. Au un sistem usor de utilizat si ofera si suport firmelor care sunt la inceput in domeniu achizitiilor publice.

Oportunitiati apar in fiecare zi, depinde de noi cum stim sa ajungem la ele.