Persoana de contact chat

DESCARCARE CERTIFICAT DIGITAL SEAP

DESCARCARE CERTIFICAT DIGITAL SEAP

După finalizarea procesului de înregistrare sau reînnoire / recuperare și după emiterea certificatului digital operatorii SEAP/SICAP trimit un e-mail prin care anunță emiterea certificatului digital și posibilitatea de descărcare a acestuia), utilizatorul are trei opțiuni de descarcare a certificatului:

1. accesează secțiunea „Descarcă certificat“ din secțiunea „Înregistrare/Recuperare“ a portalului SEAP/SICAP

2. accesează secțiunea „Descarcă certificat” de pe prima pagină a portalului

3. accesează link-ul primit în e-mailul de confirmare

Indiferent de opțiunea de acces selectată, utilizatorul va fi directionat către pagina de acces, pentru descarcarea efectivă a certificatului.

Utilizatorul va completarea câmpurile solicitate - nume de utilizator (cont de utilizator), parola si PIN (primit la finalizarea procesului de depunere a cererii de înregistrare/recuperare/reinnoire) - apasă butonul „Autentificare” și este direcționat către pagina de descărcare a certificatului digital. Utilizatorul apasă butonul

și salvează certificatul local, în destinația selectată.

După ce certificatul a fost salvat în calculator, deschideți și selectați opțiunea „Next”, pentru a merge mai departe. Pentru menținerea securității, certificatul este protejat de o parolă disponibilă pe pagina de descărcare a certificatului (formata din mai multe cifre). Confirmați instalarea certificatului și finalizarea instalării.

După instalarea certificatului digital intra pe pagina SEAP/SICAP și selectează ACCES IN SISTEM.

Ți se pare complicat?

Cere o ofertă pentru consultanță în descarcarea certificatului digital SEAP/SICAP.Pentru ofertă CLICK AICI!