Persoana de contact chat

LICITATII IN PERIOADA MAI GREA PENTRU FIRMELE DIN ROMANIA

Chiar daca ne aflam in plina perioada de pandemie, nu trebuie sa “ne culcam pe o ureche” in privinta licitatiilor.

Doar de la inceputul lunii aprilie, pana in prezent pe judetul Cluj, au fost publicate 10 de licitatii pe domeniul mobilier, iar pe domeniul de constructii drumuri si poduri au fost publicate 4 de licitatii. Mai jos gasiti 2 din cele mai favorabile licitatii organizate in aceasta perioada.

Una dintre cele doua licitatii este destinata firmelor ce se ocupa cu mobilier, astfel Unitatea Militara 02216 Cluj-Napoca a organizat in data de 7 aprilie, o licitatie privind achizitionarea de mobilier de birou. Valoarea estimata a lucrarii este de 635130 RON. Oferta o puteti depune pana in data de 16.04.2020.

O alta licitatie ce nu merita ratata, este pentru firmele ce se ocupa cu modernizarea drumurilor, astfel Comuna Iara a organizat o licitatie prin care doresc modernizarea drumului comunal DC 102 Iara-Masca. Valoarea estimata a lucrarii este de 1.626.766 RON, iar data limita pana la care puteti oferta este 4.05.2020.

Pentru a fi mereu la curent cu noile achizitii publice, dar si private, nu ezitati sa va abonati la site-ul LICITATIA.RO. Cere acum o oferta!