Persoana de contact chat

Oportunitati noi pentru companii in 2021 - prin abonamentul de monitorizare licitatii licitatia.ro

Achizitiilor publice din SEAP, achizitiile cu Fonduri Europene, vanzarile de echipamente, masini, terenuri etc, sunt doar o mica parte din oportunitatile ce le veti primi zilnic de la Licitatia.ro. Companiile au posibilitatea de a alege intre trei tipuri de abonamente START, BUSNESS si MEGA, sau un abonamnet personalizat exact pe activitatea lor.

Un abonament la serviciile licitatia.ro permite companiilor vizualizarea alertelor expediate zilnic prin e-mail, accesul nelimitat la toate licitatiile publice de achizitii si vanzari, din domeniul lor de activitate, selectia prealabila a licitatiilor din domeniu, precum si vizualizarea textului complet al licitatiei si al caietului de sarcini.

In plus, abonatii beneficiaza de serviciile de consultanta ale specialistilor licitatia.ro, asigurandu-se ca sunt zilnic la curent cu oportunitatile de pe piata achizitiilor publice din domeniul lor de activitate.

Ce spun clientii despre serviciul de monitorizare licitatia.ro ?

"Din perspectiva colaborarii pe care o avem cu Licitatia.ro, pot sa spun ca ii definesc trei caracteristici majore: dorinta reala de a ajuta clientul, de a se implica si de a satisface la nivel maximal cerintele clientilor, adaugand la acestea si profesionalismul si rapiditatea cu care lucreaza, iese un parteneriat de succes. Am fost foarte placut surprinsa de usurinta cu care se comunica cu ei, cat mai ales de rapiditatea executiei tuturor solicitarilor. Cu Licitatia.ro te simti ca cel mai important client al lor- si ii felicit ca reusesc sa transmita asta tuturor clientilor lor. Pentru o munca mai usoara recomand Licitatia.ro!" - Alfa Vega SA, M. Rodica

"Pe langa serviciile de monitorizare a licitatiilor publice de cea mai buna calitate oferite de site-ul www.licitatia.ro, ne-am bucurat de asemenea de sprijinul si intelegerea lor ori de cate ori am avut nevoie. Ne face placere sa lucram cu echipa licitatia.ro, o echipa de profesionisti si speram intr-o colaborare de lunga durata" - Advanced Security Technologies SRL, F. Cetina

Licitatia.ro - lider in domeniul Monitorizarii Licitatiilor Publice din Romania!