Persoana de contact chat

Peste 60% din abonatii licitatia.ro au castigat cel putin o licitatie publica

 

 

Peste 60% din abonatii licitatia.ro au castigat cel putin o licitatie publica

 

Conform unui sondaj facut in ianuarie de licitatia.ro, 2 din 3 abonati la serviciul de monitorizare licitatii au castigat cel putin o licitatie in perioada contractului. Externalizarea serviciilor de monitorizare licitatii reprezinta cheia succesului pe piata achizitiilor publice.

Multe firme, din lipsa de informare au pierdut licitatii importante, care probabil ca le-ar fi adus contracte noi si, de ce nu, un profit bunicel. Rapiditate cu care circul informatia astazi nu mai mira pe nimeni. O informare corecta si la timp despre aparitia licitatilor publice poate face diferenta intre a castiga sau nu o licitatie.

Conform unui studiu realizat in luna ianuarie de Licitatia.ro, 60% dintre abonatii sai au castigat cel putin o licitatie.

Acelasi studiu arata ca firmele care isi cauta singure licitatii au o rata de castig a licitatiilor de 2 ori mai mica in comparatie cu firmele care au un abonament de monitorizare licitatii.

Explicatia?

Odata externalizat serviciul de monitorizare licitatii firmele economisesc resurse importante ( timp, bani, personal) pentru a identifica aceste licitatii si se concentreaza pe procesul de pregatire a documentatiei si participare.

Totodata, apeland la specialisti in monitorizarea licitatiilor, precum cei de la Licitatia.ro, sansele sa gaseasca licitatiile potrivite cresc cu 80%.

Cat costa un serviciu de monitorizare licitatii?

Preturile unui serviciu de monitorizare licitatii oferit de licitatia.ro incepe de la 64 de ron luna*(+TVA). Un abonamnet la licitatia.ro cuprinde monitorizarea licitatiilor din mai multe surse precum SEAP, MO, BRM, Presa, etc. si transmiterea de alerte zilnice pe e-mail.

De ce e important sa delegi gasirea licitatiilor publice unei firme specializate?

O firma de monitorizare licitatii publice cunoaste mult mai bine sursele in care pot aparea licitatiile publice, iar experienta ei in acest domeniu poate face diferenta.

Despre Ioana srl

Llicitatia.ro este lider in domeniul Monitorizarii Licitatiilori Publice din Romania !

Zilnic monitorizam toate Licitatiile Publice din Romania si trimitem abonatilor nostri alerte personalizate pe e-mail, cu licitatiile din domeniu lor de activitate.

Licitatia.ro este site-ul tau de licitatii publice!