Persoana de contact chat

SEAP EXPERT

Seap Expert atunci cand iti doresti sa fi cu un pas mai aproape de castigarea licitatiilor publice / atribuirea contractelor.

Stim ca poate fi dificil si obositor fiecare etapa: identificarea licitatiilor publice, inregistrarea in SEAP sau dupa caz reinnoirea sau recuperarea certificatului digital SEAP urmata de inscrierea in procedura de achizitie. Toate acestea pot presupune pierderea de timp, zile sau poate chiar saptamani.

Licitatia.ro pune la dispozitia dumneavoastra consultantii nostri bine pregatitii gata sa va ofere suport in toate etapele necesare: monitorizarea licitatiilor, obtinerea unui certificat digital Seap prin inregistrarea in Seap, recuperarea certificatului Seap expirat sau ale carui date nu se cunosc, reinnoirea certificatului digital SEAP cu inca 24 de luni, achizitionarea pozitiilor de catalog si a participarilor preplatite, depunerea ofertei (documentatiei).

Alege sa beneficiezi de serviciile si suportul oferit de consultantii nostri: Click aici!

Un obstacol foarte intalnit la inscrierea / ofertarea la o licitatie publica / achizitie publica este pregatirea documentelor justificatoare. Mai concret completarea formularului DUAE pe care multe firme nu reusec sa il gaseasca sau sa il completeze corect determinand astfel excluderea lor din procedura.

DUAE (Document Unic de Achiziție European) este un instrument prin care care se facilitează participarea operatorilor economici (denumiti in SEAP ofertanti) la procedurile de atribuire a contractelor de achizitie publica si reduce sarcinile administrative pentru autoritatile / entitatile contractante, fiind instituit la nivelul Uniunii Europene prin Regulamentul C.E. nr. 7/2016.

Cu ajutorul consultantiilor nostri aceasta etapa este una usoara si simpla.

Monitorizarea licitatiilor este primul si poate cel mai importan serviciu pentru firmele interesate de furnizarea serviciilor, produselor sau a lucrarilor catre institutile statului.

Licitatia.ro face monitorizarea licitatiilor publice posibila direct pe telefon / laptop dumneavoastra si asigura alerte cu licitatiile nou publicate, inclusiv documentatiile atasate acestora.

Articolul contine informatii de pe platforma ANAP.

SEAP EXPERT, expertii nostri raspund prompt request-urilor dumneavoatra. Contact!