Data licitatiei 29.05.2024

Expirat

Proiectare şi execuţie lucrări în cadrul proiectului ,, Extindere retea de canalizare menajera in Comuna Cruset, Județul Gorj”
Data licitatiei 29.05.2024
Expirat
15
15
Valoare atribuita : 8,676,484 RON Tip anunt: Atribuiri ID: 8323957 Data publicarii : 30.05.2024 Tara/Judet: RO/Gorj
Descriere scurta:

Proiectare şi execuţie lucrări în cadrul proiectului ,, Extindere retea de canalizare menajera in Comuna Cruset, Județul Gorj”

Coduri CPV:

45232400-6 - Lucrări de construcţii de canalizare de ape reziduale

Câștigătorii Licitației

Pentru a vizualiza câștigătorii trebuie să aveți cont și abonament.

Textul licitației

I.1.1) Titlu: Proiectare şi execuţie lucrări în cadrul proiectului ,, Extindere retea de canalizare menajera in Comuna Cruset, Județul Gorj” II.1.2) Cod CPV principal: Lucrari de constructii de canalizare de ape reziduale (Rev.2) II.1.3) Tipul contractului Tipul contractului: Lucrari II.1.4) Descriere succinta: In cadrul contractului se vor presta/executa urmatoarele: Elaborarea proiectului tehnic de executie, asigurarea asistentei tehnice din partea proiectantului pe perioada de executie a lucrarilor precum si executia lucrarilor in cadrul obiectivului de investitie ,, Extindere retea de canalizare menajera in Comuna Cruset, Județul Gorj”. Orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificări sau informaţii suplimentare în legătură cu documentaţia de atribuire, în conformitate cu prevederile art. 160 alin.1) din Legea nr. 98/2016 cu completările și modificările ulterioare. Termenul limită pentru transmiterea solicitărilor de clarificări de către operatorii economici este de 9 de zile înainte de data limită de depunere a ofertelor. Termenul limită în care Autoritatea contractantă va r

Pentru a vedea textul integral al licitaţiei trebuie să aveți cont și abonament.

autentificare CREARE CONT