Data licitatiei 29.11.2023

Expirat

Proiectare si executie lucrari „Extindere retea de alimentare cu apa si infiintare retea de apa uzata in comuna Cernatesti, judetul Dolj”
Data licitatiei 29.11.2023
Expirat
77
77
Valoare atribuita : 5,791,484 RON Tip anunt: Atribuiri ID: 7744680 Data publicarii : 30.11.2023 Tara/Judet: RO/Dolj
Descriere scurta:

Proiectare si executie lucrari „Extindere retea de alimentare cu apa si infiintare retea de apa uzata in comuna Cernatesti, judetul Dolj”

Coduri CPV:

45231300-8 - Lucrări de construcţii de conducte de apă şi de canalizare a apelor reziduale la mare distanţă

Câștigătorii Licitației

Pentru a vizualiza câștigătorii trebuie să aveți cont și abonament.

Textul licitației

inistratiilor publice SECTIUNEA II: Obiect II.1) Obiectul achizitiei II.1.1) Titlu: Proiectare si executie lucrari „Extindere retea de alimentare cu apa si infiintare retea de apa uzata in comuna Cernatesti, judetul Dolj” II.1.2) Cod CPV principal: Lucrari de constructii de conducte de apa si de canalizare a apelor reziduale la mare distanta (Rev.2) II.1.3) Tipul contractului Tipul contractului: Lucrari II.1.4) Descriere succinta: Contractul are ca scop proiectarea si realizarea lucrarilor de executie a obiectivului „Extindere retea de alimentare cu apa si infiintare retea de apa uzata in comuna Cernatesti, judetul Dolj” Comuna Cernatesti este situata in partea de nord-vest a judetului Dolj la o distanta de 35 km de municipiul Craiova. Principalele utilitati pot fi asigurate cu usurinta, obiectele lucrarii fiind situate in apropierea drumurilor nationale, judetene si comunale respectiv de liniile de transport energetice. Amplasamentul nu prezinta nici un risc de inundabilitate. In prezent Comuna Cernatesti nu dispune de sistem centralizat de colectare si epurare apa uzata. Investitia propusa, si anume

Pentru a vedea textul integral al licitaţiei trebuie să aveți cont și abonament.

autentificare CREARE CONT