Data licitatiei 29.10.2021

au mai rămas 2 zile

Servicii de proiectare faza Doc. Avize, PAC, POE, PTH, Documentatie AS-BUILT inclusiv Asistenta tehnica din partea proiectantului pentru obiectivul de investitii \"Coridor pentru deplasari nemotorizate Centru -Serbanesti\"
Data licitatiei 29.10.2021
au mai rămas 2 zile
14
14
Valoare estimata : 1,013,575 RON Tip anunt: Achizitii ID: 5600547 Data publicarii : 23.09.2021 Tara/Judet: RO/Bacau
Descriere scurta:

Servicii de proiectare faza Doc. Avize, PAC, POE, PTH, Documentatie AS-BUILT inclusiv Asistenta tehnica din partea proiectantului pentru obiectivul de investitii "Coridor pentru deplasari nemotorizate Centru -Serbanesti"

Coduri CPV:

71322000-1 - Servicii de proiectare tehnică pentru construcţia de lucrări publice

Textul licitației

omunicare Documentele de achizitii publice sunt disponibile pentru access direct, nerestrictionat, complet si gratuit la: https://e-licitatie.ro/pub/notices/c-notice/v2/view/100128080 Accesul la documentele de achizitii publice este restrictionat. Informatii suplimentare pot fi obtinute la: - Comunicarea electronica necesita utlizarea de instrumente si de dispozitive care nu sunt disponibile in mod general. Accesul direct nerestrictionat si complet la aceste instrumente si dispozitive este gratuit, la: - Informatii suplimentare pot fi obtinute de la: adresa mentionata mai sus Ofertele, candidaturile sau cererile de participare trebuie depuse la: adresa mentionata mai sus I.4) Tipul autoritatii contractante: - SECTIUNEA II: OBIECT II.1) Obiectul achizitiei II.1.1) Titlu: Servicii de proiectare faza Doc. Avize, PAC, POE, PTH, Documentatie AS-BUILT inclusiv Asistenta tehnica din partea proiectantului pentru obiectivul de investitii \"Coridor pentru deplasari nemotorizate Centru -Serbanesti\" Numar de referinta:149811

Pentru a vedea textul integral al licitaţiei trebuie să aveți cont și abonament.

autentificare CREARE CONT