Persoana de contact chat

Licitatii publice pentru retehnologizare de 15 miliarde lei.

Licitatii publice pentru retehnologizare de 15 miliarde lei

Progresul tehnologic se resimte in toate sectoarele de activitate, firmele producatoare, pentru a putea face fata mediului concurential, trebuie sa gaseasca cele mai bune solutii de a face investitii in retehnologizare si utilajele industriale.

In momentul de fata cea mai buna solutie o reprezinta investitiile finantate prin fonduri europene. Pe site-ul licitatia.ro. de la inceputul anului si pana in present au fost monitorizate peste 1300 de licitatii, marea majoritate fiind finantate prin fonduri structurale.

Peste 100 de licitatii sunt inca in desfasurare pe site-ul licitatia.ro, valoarea lor se ridica la 15 miliarde de lei, pentru achizitii de : linie tehnologica completa de productie acid benzoic, compresoare, centrala generatoare de energie, echipamente pentru lucrari de instalatii electrice, utilaje pentru ferme, masini pentru debitat, masa rotativa pentru frezare, instalatii de forare, scule pentru frezari, utilaj pentru fabricarea industriala a bauturilor, masini de brichetat rumegus etc.

Licitatiile finantate prin fonduri europene reprezinta o sansa reala de crestere a competitivitatii economice a intreprinderilor, a firmelor producatoare, iar procedurile de atribuire a contractelor de a achizitie sunt relativ simple, conform cu Ordinul nr. 1.120 din 15 octombrie 2013 privind aprobarea Procedurii simplificate, aplicate de beneficiarii privaţi.

Pentru vizualizarea listei integrale cu licitatiile publice va invitam pe www.licitatia.ro.