Persoana de contact chat

SICAP - Noul sistem de achizitii publice

SICAP - Noul sistem de achizitii publice

Ce s-a scris in presa despre lansare noului sistem de achizitii publice SICAP:

  • "SICAP va avea o interfata intuitiva inca de la inregistrarea in sistem, astfel incat sa fie usor de utilizat pentru autoritati contractante, operatori economici, precum si institutiile cu rol de reglementare, verificare si monitorizare a achizitiilor publice cu care se interconecteaza sistemul" (aadr.ro/Reforma in domeniul achizitiilor publice-platforma SICAP, data 17.12.2015).
  • "Incepand cu data de 31 iulie — 1 august, vom putea vedea, într-o faza de testare nationala si testare la liber pentru toti utilizatorii, noul sistem de achizitii publice, celebrul SICAP, care va inlocui SEAP" (agerpres.ro, autor: Ana-Maria V., data 21.06.2016).
  • “Presedintele ANAP a explicat ca prioritatea noului pachet legislativ este transparentizarea procedurilor.El a mai declarat faptul ca desi noua legislatie care transpune directivele europene in domeniul achizitiilor publice a fost adoptata cu intarziere, intarzierea Romaniei este una din cele mai mici inregistrata la nivelul Uniunii Europen”,(conform agerpres.ro, autor: Ana-Maria V., data 21.06.2016).

Lansarea oficiala a Noului Sistem de Achizitii Publice 02.04.2018.

  • Noul Sistem Electronic de Achiziţii Publice – SICAP –, care înlocuieşte vechiul SEAP, este disponibil de astăzi, 2 aprilie. Acesta este unul dintre cele mai moderne sisteme din Europa, susţine Agenţia pentru Agenda Digitală a României (AADR). Sursa Adevarul, autor Elena Deacu 02.04.2018

Pe noul SEAP se publica zilnic sute de licitatii, dar cum sa afli de toate anunturile de achizitii licitatiile publicate in Romania?

  1. O solutie ar fi abonarea la un serviciu de monitorizare licitatii publice precum cel oferit de LICITATIA.RO
  2. Pentru abonare trebuie sa-ti faci mai intai un Cont. CREARE CONT NOU!