Persoana de contact chat

A aparut un nou tip de anunturi de achizitii publice

A aparut un nou tip de anunturi de achizitii publice

Consultarea pietei, un nou tip de anunturi de achizitii publice, a fost implementat pentru a da posibilitatea autoritatilor contractante de a organiza consultari cu piata inainte de a realiza o achizitie si invitarii la consultare a autoritatilor publice, a expertilor independenti si a operatorilor economici.

Potrivit Art. 139. Legea 98/2016, inainte de initierea procedurii de atribuire, autoritatea contractanta are dreptul de a organiza consultari ale pietei în vederea pregatirii achizitiei, prin raportare la obiectul contractului de achizitie publica, si pentru a informa operatorii economici cu privire la planurile de achizitie şi cerintele avute în vedere în legătură cu acestea, facand cunoscut acest lucru prin intermediul SEAP, precum şi prin orice alte mijloace.

Anunturile de consultare a pietei va ofera mai multe oportunitati:

Identificati noi parteneri de afaceri in randul autoritatilor publice

Va puteti promova produsele sau serviciile

Sunteti primul care afla ce urmeaza sa achizitioneze o autoritate contractanta

pentru alcatuirea caietului de sarcini, autoritatea contractanta poate lua in considerare sugestiile si ideile dumneavoastra

Siteul LICITATIA.RO monitorizeaza aceste tipuri de anunturi incepand cu data de 07.07.2016 , pana in prezent pe site-ul nostru regasindu-se 46 de astfel de licitatii.

Iata cateva exemple:

Amenajare platforma de stocare temporara a deseurilor in Municipiul Petrosani

Certificat securitate SSL

Achizitie autospeciala pentru curatat si indepartat zapada de pe suprafata de miscare a Aeroporului International Avram Iancu Cluj

Dirigentie santier lucrari de reparatii la suprafata de miscare

Achizitie necesar stomatologie

Achizitie surse de alimentare PC

Licitatia.ro este lider in monitorizarea licitatiilor publice din Romania si monitorizeaza zilnic peste 500 de surse publice, trimitand alerte zilnice abonatilor sai cu licitatiile atent selectate pe domenii de activitate.