Persoana de contact chat

Licitatii publice Bucuresti

Licitatii publice Bucuresti

 

   Bucurestiul, capital a Romaniei, este cel mai populat oras, centru industrial si comercial al tarii numarand o populatie de 1.883.425 de locuitori, ceea ce-l plaseaza pe locul zece ca marime din punct de vedere a populatiei din Uniunea Europeana.

 

 

Economie si infrastructura

Potrivit institutiilor de specialitate, Bucurestiul a realizat in anul 2010 aproximativ 22,7 % din PIB-ul Romaniei.

In Bucuresti se afla cea mai mare parte dintre ramurile economice specific Romaniei, excluzand agricultura, incepand cu domeniul serviciilor si terminand cu domeniul constructiilor, intreprinderi constructoare de masini, industria electrotehnica, electronica, mecanica fina, optica, intreprinderi chimice, prelucrare a lemnului.

Bucurestiul este un important nod feroviar, rutier si aerian.

Capitala României înregistrează punctaj maxim la cele mai multe dintre criteriile luate în considerare la întocmirea Top Forbes 40 de orașe bune pentru business: are cel mai mare PIB local, cele mai multe universități, cea mai dezvoltată infrastructură, cel mai mare și modern stoc de clădiri de birouri – în general toate caracteristicile pe care companiile le doresc atunci când caută un loc în care să-și plaseze banii.

In ceea ce priveste publicarea licitatiilor, Bucurestiul este orasul cu cele mai multe licitatii publicate, un procentaj de 21 % de licitatii au fost publicate in anul 2012 conform estimarilor noastre.

Potrivit site-ului nostru anul acesta au fost publicate peste 4000 de licitatii de autoritatile publice din Bucuresti, dintre care peste 440 sunt inca in desfasurare.